По повод месецa за борба с рака на устната кухина ноември, предстои организирането за шеста поредна година на информационно-профилактичната кампания Ако се съмняваш, провери!“.

NEWS_MORE_BOX

 

Тази година тя ще се проведе на 12-13 ноември 2017г.


 

Кампанията се организира от Асоциацията на студентите по дентална медицина – гр. Варна в тясно сътрудничество с Асоциацията на студентите по медицина Варна (АСМБ Варна), Асоциацията на студентите по фармация Варна (АСФВ Варна), Студентски съвет. Любезна помощ оказват от Катедрата по Орална и лицево-челюстна хирургия към ФДМ, както и Академичното ръководство на Факултета по дентална медицина и Медицински университет Варна.

 

Традиционно кампанията „Ако се съмняваш… Провери!“ се състои от информационна и профилактична част.

 

Информационната част ще започне с раздаване рекламни материали в дните от 12-13 ноевмри 2017 г.

 

На 12ти ноември ще бъде разположен пункт в ГрандМол в часовите интервали от 11 до 18 часа.

 

На 13ти ноември ще бъдат активни пунктове в УМБАЛ “Св. Марина“ и Факултета по дентална медицина в часовите интервали от 13 до 15 часа, където също ще се раздават рекламни брошури и флаери.

 

Профилактичната част ще се случи на 13 ноември, като ще включва извършване на безплатни профилактични прегледи във Факултета по дентална медицина в часовия интервал от  3 до 15 часа в 208 кабинет и в УМБАЛ “Св. Марина“ от 12 до 15 часа в 928 кабинет.