За втора поредна година здравният сайт Puls.bg организира фотоконкурс “Фото Puls.bg” за всички настоящи и бъдещи родители по повод осмото издание на „Форум бременност и детско здраве“, което ще се проведе на 31 март и 1 април в Sofia Event Center, София.

 

В конкурса могат да вземат участие всички семейства с деца до 2 години, както и всички бъдещи родители в периода на бременност, като споделят свои семейни снимки. Срокът за изпращане на снимките е до 8 март 2018 г.


 

Конкурсът се провежда тук, а гласуването стартира след предварително регистриране на онлайн платформата.

 

Победителите в конкурса Фото Puls.bg” за най-харесвани настоящи или бъдещи родители ще спечелят специално организирана тематична фотосесия „Мама, татко и аз“. Те ще украсят и корицата на специализирано списание, специално издавано за „Форум бременност и детско здраве“, а освен това ще получат и комплект за хранене „Труман“ на Philips AVENT.

 

Във втория етап на фотоконкурса участниците, класирали се от 2-ро до 6-то място, ще имат възможност да се състезават за наградата на публиката.

 

NEWS_MORE_BOX

 

 

Повече за наградите и подробности за условията и регламента за участие в конкурса можете да разберете в приложените линкове.

 

Тазгодишното издание на „Форум бременност и детско здраве“ фокусира вниманието на аудиторията върху върху разпространени в съвремието сериозни симптоми през бременността, активното раждане и кризите в детската възраст. Програмата предвижда специално време за въпроси на посетителите към лекторите. По традиция събитието ще представи най-новите продукти и услуги от полза на младите семейства.

 

За повече информация и регистрация