За трета поредна Puls.bg стартира класацията „Специалистите, на които имам доверие“. Инициативата има за цел да отличи медици и родилни отделения от цялата страна, които са спечелили доверието на българските семейства при проследяване на бременността, раждането и грижите за децата им.

 

От днес до 4 април, всеки родител с дете до 3-годишна възраст, родено в България, може да номинира своите фаворити в четирите категории на класацията:


 

  1. Акушер-гинеколог,
  2. Акушерка,
  3. Педиатър или неонатолог и
  4. Родилно отделение.

Не е задължително специалистите да са от едно медицинско заведение. Например акушер-гинекологът може да е от едно, педиатърът - от друго.

 

На база събраните номинации и брой гласове за всеки номиниран ще излъчим отличилите се. Имената подавате Вие!

 

ЗА ДА ГЛАСУВАТЕ В КЛАСАЦИЯТА НА PULS.BG "СПЕЦИАЛИСТИТЕ, НА КОИТО ИМАМ ДОВЕРИЕ" КЛИКНЕТЕ ТУК >>

 

Титулярите в отделните категории ще бъдат обявени и наградени на церемония по време на най-голямото специализирано събитие за бъдещи и настоящи родители – Форум бременност и детско здраве.

 

Трима от гласувалите ще спечелят награди от партньора на Форум бременност и детско здраве – Philips Avent -1 бр. неразливаща се чаша с твърд накрайник; 1 бр. чаша със сламка; 1 бр. ортодонтични залъгалки ULTRA AIR + стерилизаторна кутия.

 

Нека заедно да отличим специалистите в майчино и детско здраве, които се грижат за нас и нашите деца със сърце!


Форум бременност и детско здраве на Puls.bg ще се поведе на 20-21 април в НДК, в София. Повече информация за форума в линка >>