За шести път Puls.bg организира Форум бременност и детско здраве. На форума по традиция даваме възможност на бъдещи и настоящи родители да получат актуална и достоверна информация по въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето. Нашите лектори участват с уникални презентации и те са отворени да отговорят на всеки въпрос отстрана на публиката. С това целим да съдействаме за намаляване на дистанцията между медицинските специалисти и семействата, здравната система такава, каквато е и пациентите. На пиедестал поставяме доверието – и затова в този шести форум инициираме нещо различно...
 
Puls.bg поставя началото на класацията "Специалистите, на които имам доверие" за отличаване на лекари, професионалсти по здравни грижи и клиники в България, на които, Вие читателите, гласувате доверие като пациенти на база своя личен опит.
 
Тази година в класацията ще излъчим специалистите и клиниките, които са спечелили доверието Ви с оказаната компетентна и внимателна грижа при проследяване на бременността, раждането и грижите за Вашата рожба.
 
В класацията могат да участват семейства с деца до 5-годишна възраст, родени в страната. С помощта на приложената анкета можете да гласувате за:
 
  • Акушер-гинеколог;
  • Акушерка;
  • АГ болница или родилно отделение;
  • Педиатър (или неонатолог).
 
Специалистите и клиниките с най-много гласове ще бъдат отличени на тазгодишното издание на Форум бременност и детско здраве. 
 
Всички настоящи и бъдещи майки могат да се включат в конкурса ни "Фото Puls". Той има две категории- „Бъдеща майка на фокус“, където могат да кандидатстват бременните и „Бебе на фокус“ за майките с деца до 2-годишна възраст. Може да изпращате снимките си до 20 април, а потребителите на сайта Puls.bg ще гласуват за своите фаворити и в двете категории. 
 
Чрез конкурса „Фото Puls” ще се излъчи най-харесваната бъдеща или настояща майка с бебе, която ще се появи на корицата на специализираното списание за форума. За победителката ще бъде организирана професионална фотосесия. Запишете се за участие ТУК. 
 
И тази година Форум бременност и детско здраве ще протече в два дни, събота и неделя. Мястото е Sofia Event Center. Запазете си датите 13 и 14 май!
NEWS_MORE_BOX
 
 
Програмата ни отново включва сериозни теми и отговаря на горещите въпроси, свързани с бременността, раждането, бебето и детското здраве. Тази година поставяме тематичен акцент върху хормоналните промени през бременността, ще надникнем отново в света на новороденото, но по нов начин, ще говорим за кърменето упорито и ще се опитаме да докоснем една нова вселена: изграждането на емоционалния свят на детето.
 
Разбира се, и този път ще имате възможност да зададете своите въпроси към лекторите и получите отговор директно от тях.
 
Бъдете с нас!
 
Благодарим Ви!
 
От екипа на Puls.bg
 
 
Шестото издание на „Форум бременност и детско здраве“ се провежда с подкрепата на: Cryo Save, Philips Avent, Mutsy, Медицински комплекс „Д-р Щерев“, Дентална клиника „Medical Dent”, Биорегенерация, Dove Baby и Дентална клиника „Петър Дучев“
 
Гласовете си може да подадете тук