Несъмнено раждането на дете е едно от най-мечтаните и радостни събития в живота на човек, но и изпълнен с трудности и предизвикателства период, които поставят на изпитание търпението, нервите и издръжливостта ни. Какви са качествата на добрия родител и възможно ли е да бъдем перфектни родители – тези и още актуални въпроси, свързани с възпитанието на детето, ще са на фокус по време на второто издание на различното здравно предаване „Линия „Здраве“ по Bulgaria ON AIR на 10 октомври с водещ очарователната Яна Данаилова


Специален гост в цветното студио на предаването тази неделна сутрин, точно в 09:30 часа, ще бъде гл. редактор на здравния портал Puls.bg Румяна Тасева. Заедно с водещата, двете ще коментират начините, по които бъдещите и настоящите родители се учат да възпитават и отглеждат своите деца.


Друг акцент по време на второто издание на здравното предаване „Линия „Здраве“, ще бъде ефективната комуникация с децата, справянето с детския гняв и наказанията като средство за възпитание.  В ефира на Bulgaria ON AIR, Румяна Тасева ще разкаже повече и за основните теми и гости в програмата на есенното дигитално издание на „Форум бременност и детско здраве“, който се организира от Puls.bg. Събитието ще се проведе на 16 октомври от 16:00 часа и ще се излъчва безплатно на Investor Media Pro и Puls.bg/live.


Не пропускайте второто издание на различното здравно предаване „Линия „Здраве“, посветено на грижата и комуникацията с най-малките – на 10 октомври, от 09:30 часа, по Bulgaria ON AIR.