Приключи гласуването в конкурса ни „Фото Puls”. Радослава Тенчева Рашева, участничка в категория „Бебе на фокус“, печели голямата награда. Нейната снимка е събрала близо 800 харесвания. Майката и бебето получават безплатна фотосесия и възможността да украсят корицата на нашето специализирано издание по повод Форум бременност и детско здраве, който ще се проведе на 13 и 14 май в Sofia Event Center. Тя ще се възползва и от еднократна процедура за почистване, полиране и домашно избелване на зъби, предоставена от дентална клиника Medical Dent.
 
Победителките на второ и трето място от същата категория "Бебе на фокус" Диляна Роберт Младенова и Илина Емил Иванчева-Билчева получават, съответно, Bluethooth колонка и външна батерия. Еднократна процедура за почистване, полиране и домашно избелване на зъби от дентална клиника Medical Dent ще получи и Йоана Роберт Михайлова, която участва със своя снимка в категорията „Бъдеща майка на фокус“. На следващо място по гласове е Ева Емилова Първанова, на която ще подарим Bluethooth колонка, а наградата външна батерия ще отиде при Христина Альошева Андреева. 
 
 
Радослава Тенчева Рашева
 
Приготвили сме и две специални награди за гласувалите в конкурса „Фото Puls”. Силвия Владимирова Иванова („Бебе на фокус“) и Магдалина Георгиева Георгиева („Бъдеща майка на фокус“) ще се сдобият с книгата "Да оцелееш като родител". Имената са изтеглени при жребий.
 
И в двете категории на конкурса, организиран от Puls.bg имаше голяма конкуренция. Много бременни и майки с деца споделиха своите любими снимки. Нашите потребители можеха да гласуват по веднъж за „Бебе на фокус“ и „Бъдеща майка на фокус“ от 4 до 23 април включително.
 
Всички победители ще получат своите награди на 14 май, по време на Форум бременност и детско здраве! 
 
Все още може да гласувате за акушер-гинеколог, акушерка, АГ болница или родилно отделение, както и педиатър в нашата класация „Специалистите, на които имаме доверие“. 
 
Не забравяйте, че записването за Форум бременност и детско здраве продължава. Напомняме на всички бъдещи и настоящи майки, че придружителите им също трябва да имат регистрация. Повече информация за регистрацията и програмата на събитието може да научите ТУК.