За четвърта поредна година от Puls.bg провеждаме класацията „Специалистите, на които имам доверие“. Тя цели да отличи медиците и родилните отделения от цялата страна, които през годините са показали висока грижа при проследяването на бременността, раждането и детското здраве.

 

Класацията се провежда в 4 категории:


  • Акушер-гинеколог;
  • Акушерка;
  • Педиатър или неонатолог и
  • Родилно отделение.

Можете да номинирате Вашия АГ специалист, лекар на детето, акушерка или медицински екип при раждането до 15 юни. Не е задължително всички те да са от едно лечебно заведение - важното е да посочите медиците, които са показали висока компетентност и отношение към Вас и доверието, което изпитвате към тях заради стореното добро.

 

Единственото условие за участие в класацията е да сте ползвали медицински услуги в областта на майчиното и детско здравеопазване и да имате дете до 3-годишна възраст.

 

Фаворитите си можете да посочите ТУК

 

Победителите в отделните категории на класацията „Специалистите, на които имам доверие“ ще бъдат обявени по време на третото специално онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ на 27 юни, което ще се излъчва на живо на сайта на Puls.bg. 

 

 

Медийни партньори на класацията „Специалистите, на които имам доверие“ на Puls.bg са  Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, Mama mia.