След успеха на лятната онлайн поредицата на Форум бременност и детско здраве, която достигна до над 102 000 души, най-голямото специализирано събитие за майчино и детско здраве подготвя нова серия онлайн издания тази есен. В тях Форумът ще срещне бъдещи и настоящи родители с утвърдени специалисти.

 

На фона на динамичните събития около разпространението на COVID-19 Форум бременност и детско здраве премина в изцяло нов формат, който продължи мисията на събитието и организатора – здравният портал Puls.bg, да предоставят актуална и достоверна информация напълно безплатно.


 

„Мисията на нашия Форум е не само да бъде добър партньор на родителите при грижите за децата им с осигуряването на актуална и достоверна информация за различни състояния, които съпровождат израстването на децата, но и да даде възможност за получаването ѝ директно от специалистите, отдали се да работят за каузата за съвременно майчиното и детско здравеопазване“, заяви главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева.
 
И тази есен Форум бременност и детско здраве ще предостави актуална и полезна информация, ще отговори на най-важните въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на дете. По традиция Форумът ще срещне аудиторията с популярни българи, които ще разкрият непознатото си лица – това на родител.

 

Онлайн изданията на Форум бременност и детско здраве ще се излъчват на живо на Puls.bg и в социалните мрежи на медията.

 

Майките и татковците както и тези, на които им предстои да станат родители, могат да задават предварително своите въпроси тук, където могат да се регистрират безплатно, за да получават информация за програмата и участниците в отделните изданията. В края на онлайн поредицата ще се проведе томбола с атрактивни и полезни награди, в която ще участват всички регистриралите се.

 

Форум бременност и детско здраве се провежда с генералното партньорство на Lactoflor и Parusan, и с подкрепата на  Sensibel Nachtkerzen и Select Asset management.

 

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg, Новините родители, Mamamia.bg, Bebok.eu, Дневникът на мама и татко, Жената днес, Grazia Online и София играе/Sofia plays