Колко често да посещавам акушер-гинеколога си за проследвяване на бременността? Как да износя здраво бебе? Ще мога ли да родя по естествен път? Как да се грижим за бебето след изписването от болницата? Трябва ли бащата да преповива бебето? Тези и още куп въпроси изникват ежедневно в съзнанието на всяка бременна. Ако и вие търсите отговорите им, ще ги получите по време на Форум бременност и детско здраве на Puls.bg.

 

„Да отгледаш дете е мисия!“. Това е мотото на Форум бременност и детско здраве, който ще се проведе на 31 март и 1 април в Sofia Event Center. Ако не сте посещавали училище за родители или искате да надградите знанията си за бременността, раждането и промяната, която ще се случи в живота ви след появата на бебето, нашето събитие е идеално за вас.


 

Днес глобалната мрежа предоставя разнообразие от информация, но тя не може да даде сигурност и увереност на бъдещите родители, че онова, което са прочели, ще им помогне. Затова и тази година поканихме водещи специалисти от различни области, които да изнесат лекции на Форум бременност и детско здраве 2018. 
 
Както всяка година, ще спазим традицията с интересна програма, разделена в няколко отделни панела. Нейната основна цел е да повиши информираността на присъстващите за бременността, раждането, детско здраве, отглеждане и възпитаване на малчуганите. Подготвили сме и щандове на изложители от страната, които ще представят не само своите продукти, а онова, от което наистина имате нужда. 

NEWS_MORE_BOX


 
За втора поредна година екипът на Puls.bg провежда АГ класацията „Специалистите, на които имам доверие“, чието гласуване ще завърши утре, 14 март. Кои медици събраха най-много гласове, ще стане ясно на самия форум, когато ще наградим победителите с нашите специални призове. Освен тези морални награди, ще има подаръци за спечелилите в конкурса ни „Фото Puls”, както и за много присъстващи на лекциите. 


Ако все още не сте се регистрирали за Форум бременност и детско здраве (придружителите също трябва да се регистрират), побързайте да го направите на http://events.puls.bg/. Ако няма на кой да оставите децата, не се  притеснявайте, предвидили сме детски кът. Ние ще ви очакваме!

 

Не забравяйте, че събитието е напълно безплатно!