Сред акцентите в новото онлайн издание ще бъде развитието на бебето преди раждането му. Ембриологът д-р Мариела Даскалова ще представи етапите на развитие, през които преминава бъдещото бебе в утробата. Психологът доц. Диана Димитрова ще разясни дали е възможно възпитанието на бебето да започне още в пренаталния му период. Кои са най-честите митове, свързани с раждането, ще коментира д-р Георги Амалиев. За информираните решения по време на бременността и раждането ще говори адвокатът по медицинско право Мария Шаркова. За адекватната грижа за детските зъби ще говори д-р Павлина Чурлинов. Как могат да бъдат избегнати стомашно-чревните инфекции при децата през лятото и кога родителите да потърсят лекарска помощ ще изсясни д-р Теа Александрова


Форум бременност и детско здраве среща аудиторията и с популярни личности. Този път тайната на хармоничното семейство ще разкрият Дичо и половинката му Карина, които преди седмици станаха родители за втори път. 


В края на четвъртото онлайн издание на Форум бременност и детско здраве ще се проведе томбола с награди, в която ще участват всички регистрирани на сайта на събитието - events.puls.bg. Голямата награда е 3-дневна почивка на къмпинг „Градина“. 


 

Онлайн изданията на Форум бременност и детско здраве се реализират с генералното партньорство на тъканна банка „Селена Целс“ и с подкрепата на Select Asset Management, MEDICAL DENT, Water Wipes, Colief и къмпинг „Градина“


Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, Mama mia, „Жената днес“.