Днес ще се проведе третото онлайн издание на Форум бременност и детско здраве на Puls.bg, което може да гледате на живо, от 16:30 часа на сайта. 


Сред акцентите в новото издание на Форума ще бъде бременността в по-късна възраст. Д-р Гергана Коларова, изпълнителен директор на Първа специализирана АГ болница за активно лечение „Света София“, ще обяснят кои са особеностите и рисковете при бременността след 35 години и ще разяснят дали са необходими допълнителни изследвания на бъдещата майка. 


Емилия Казълова ще разкаже как протича естественото раждане с активната подкрепа на акушерката, а алергологът д-р Тихомир Мустаков ще разясни кои са най-честите алергии, как могат да бъдат облекчени и има ли начин родителите да предпазят детето. Във всяко онлайн издание Форум бременност и детско здраве среща аудиторията с популярна личност, представяйки я в нова светлина – тази на родител. В днешното издание за майчинството ще говори певицата и актриса Йоанна Драгнева. Водещ на третото онлайн издание на Форума ще бъде Румяна Тасева, главен редактор на Puls.bg. 


Онлайн изданията на Форум бременност и детско здраве се организират с генералното партньорство на тъканна банка „Селена Целс“ и с подкрепата на La Roche-Posay, Първа АГ болница „Света София“, Select Asset Management, MEDICAL DENT, Water Wipes, къмпинг „Градина“.

 

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, Mama mia, „Жената днес“.