Билки

Копривата стимулира растежа на косата

Копривата стимулира растежа на косата

Копривата се включва в състава на много шампоани против косопад
Безопасно ли е използването на Гарсиния Камбоджа при отслабване

Безопасно ли е използването на Гарсиния Камбоджа при отслабване

Гарсиния камбоджа влиза в лекарствени взаимодействия с някои медикаменти
Чаят от пелин лекува паразитни инфекции

Чаят от пелин лекува паразитни инфекции

Шистозомиазата е широко разпространено заболяване в тропическите страни
Билки и пречистващи храни за черния дроб

Билки и пречистващи храни за черния дроб

Черният дроб не боли, но ние го увреждаме ежедневно чрез приема на нездравословни храни, алкохол и медикаменти
8 доказани ползи от женшена

8 доказани ползи от женшена

Редовният прием на женшен намалява оксидативния стрес и подпомага продукцията на енергия в клетката.
Ползите, които ни носи ароматната канела

Ползите, които ни носи ароматната канела

Канелата е не само чудесна подправка за коледни меденки, тя има болкоуспокояващ ефект и повлиява вирусните инфекции.
Джинджифил при възпалено гърло

Джинджифил при възпалено гърло

Растението съдържа етерични масла, които проявяват противомикробен, антиинфламаторен и болкоуспокояващ ефект
Мащерка – защо да я добавяме към всяко ястие?

Мащерка – защо да я добавяме към всяко ястие?

Мащерката е противовъзпалителна подправка, която трябва да бъде част от ежедневното меню заради множеството ползи, които притежава.
Сладкото растение Стевия

Сладкото растение Стевия

Дъвчейки свежи листа от стевия можем да усетим сладостта на растението.
Кленът забавя появата на бръчки

Кленът забавя появата на бръчки

Екстракт в кленовите листа може да съхрани младостта на кожата за дълго и предпазва от бръчки.
445 намерени, страница 1 от общо 45

Още от Билки
8 доказани ползи от женшена

Женшенът подпомага мъжката потентност

Ползите, които ни носи ароматната канела

Канелата поддържа нивата на кръвната захар

Джинджифил при възпалено гърло

Джинджифилът подсилва имунната защита

Мащерка – защо да я добавяме към всяко ястие?

Мащерката предпазва от хранително натравяне

Сладкото растение Стевия

Стевията е до 300 пъти по-сладка от захарта