Знаем, че няма правилен или грешен начин да бъдеш майка - има един начин и това е твоят. Ето защо Baby Dove е тук, за да ти помогне и да се погрижи за бебето по време на това специално преживяване между майка и бебе.
 
Още с появата на малкото съкровище, нашата експертна грижа за кожата е идеален партньор в любовта и интуицията, които майката влага в грижата за бебето. И тъй като само ти знаеш какво е най-добре за твоето бебче, ние ще ти помогнем да му подариш грижата, която то заслужава.
 
Нашата продуктова серия за дълбока хидратация Baby Dove Rich Moisture ще ти помогне да осигуриш за бебето си подхранване, което дава повече от мекота с всяка следваща стъпка. От продуктите за къпане до хидратиращите лосиони, всички наши продукти се грижат кожата, косата и скалпа на бебето не само да изглеждат, а и да бъдат здрави.
 
През първата година от живота на твоето бебе неговата кожа е толкова деликатна, всъщност е с 30% по-тънка от твоята. Това означава, че малкото същество се нуждае от цялостна хидратираща грижа за коса, скалп и тяло, за да изглежда и да се чувства добре. Ето защо нашите продукти разполагат с хипоалергенна формула с неутрално pH и ароматна формула, разработени специално за бебешката кожа. В серията ще откриеш продукти за къпане, обогатени с 1/4 хидратантен крем и с формула без сълзи, за да можете ти и твоето бебе да се насладите на повече усмивки по време на къпане. А продуктите ни за след баня ще направят кожата на твоето бебе още по-мека и ухаеща, така че да се насладите на още повече прегръдки и целувки. Продуктите ни са тествани от офталмолози, дерматолози и педиатри и са одобрени от Българска педиатрична асоциация.

Шампоан Baby Dove

Нежен и подходящ за всекидневна употреба. Поддържа скалпа чист и здрав, а косата – мека и приятно ухаеща. С формула без сълзи. След като намокриш косата на бебето с топла вода, втрий малко количество от шампоана в скалпа му с леки масажни движения, накрая изплакни с вода. 

Измиващ лосион за коса и тяло Baby Dove

Времето, прекарано в банята, е специално за мама и бебе, затова сме сигурни, че искаш да избереш най-добрите продукти за къпане на бебето. За да се погрижим за кожата на бебето, ние създадохме измиващия лосион за коса и тяло Baby Dove. Той осигурява повече от нежно измиване, помага на кожата да възстанови и запази естествените нива на хидратация и полезни вещества, които тя губи по време на къпане.

Крем сапун Baby Dove


По-нежен и подхранващ от обикновен бебешки сапун*, подходящ за всекидневна употреба, благодарение на специално разработената му формула за деликатна бебешка кожа и обогатен с ¼ хидратантен крем. Идеален за чувствителна кожа като нежно измива и подхранва кожата.
 
Мокри кърпички Baby Dove
 
Идеални за почистване на бебешките ръце, лице и дупе както вкъщи, така и в движение. Осигуряват ефективно почистване и незабавно хидратиране. Опаковката им е проектирана така, че да бъде лесна за употреба с улеснено издърпване на единични кърпички, а веднъж отворен, пакетът ги пази свежи и мокри до последната кърпичка.

Лосион за тяло Baby Dove

Най-важно след баня е възстановяването на веществата, които бебешката кожа губи по време на къпане и хидратирането й. Този нежен хидратиращ лосион с деликатен аромат ще подхрани и хидратира кожата на твоето бебе. След къпане, затопли малко количество от лосиона в ръката си и го втрий с нежни масажни движения в кожата на бебето.
 
Крем против подсичане Baby Dovе
 
Подсичането в зоната около пелените може да се развие изключително бързо, без значение колко си бдителна. Затова ще имаш нужда от най-добрия крем, който да успокоява кожата на дупето и да я прави мека и защитена. Ето защо създадохме крема против подсичане Baby Dove със съдържание на цинков оксид. Той неутрализира нивото на pH изключително бързо и незабавно създава защитен слой върху кожата, така че да я защити от зачервяване и кожни раздразнения.
 
Ако си майка и искаш да откриеш повече за Baby Dove, посети: www.babydove.bg
 
Продуктите на Baby Dove вече са налични в търговската мрежа.