Кожата е най-големият орган в човешкото тяло, а бебешката кожа има 10 пъти по-тънка структура от тази на възрастен човек. Тези факти добиват особено значение още с появата на първите слънчеви лъчи, когато започваме да мислим за защита.


Детската кожа има нужда от специална грижа през слънчевите дни. Тя е силно податлива на вредното влияние на UVA и UVB лъчите и трябва да бъде предпазвана. Дори и без пряко излагане на слънчева светлина, кожата бързо губи хидробаланса си, изсушава се и създава риск от повърхностни раздразнения.

Не разчитайте на дрешките като бариера срещу вредните лъчи. UVA и UVB лъчите проникват през тъканите и могат да причинят нежелани последствия върху кожата на детето. Най-добре е да съчетавате излизането в парка или престоя на плажа с предварителна подготовка. Обикновено нанасянето на слънцезащитен продукт 20 минути преди излагане на слънце е условието на повечето производители на слънцезащитна козметика. Често се допуска грешката това да не се спазва, а последствията могат да бъдат наистина неприятни.

За да обединим всички условия необходими за един слънцезащитен продукт, ние, експертитите от Бочко, създадохме слънцезащитната серия продукти с висока степен на защита и подхранващо действие, които са съобразени със спецификите на бебешката и детска кожа.

NEWS_MORE_BOX


Освен вложените филтри за висока защита срещу вредните лъчи, слънцезащитните продукти с марката Бочко образуват деликатен водоустойчив филм, без да оставят следи. Всички продукти не съдържат алергени и са съобразени с физиологичния баланс на бебешката и детската кожа.

Слънцезащитно олио SPF50 е продукт с лека емулсия лесен за използване, подходящ и в най-топлите дни. Бързо се нанася, предвид течната му форма, като ви спестява време в излишна подготовка преди излизане на разходка или плаж.


 

Слънцезащитен крем SPF50 притежава формула със специлани филтри срещу UVA и UVB лъчите, предпазва от слънчево изгаряне, катов същото време хидратира деликатната бебешка кожа.

Мляко за след слънце е продукт обогатен с алантоин и витамин Е. Подхранва, възвръща хидробаланса и успокоява кожата на вашето дете. Попива бързо и притежава лек охлаждащ ефект. Продуктът е много подходящ като допълнителна грижа, след излагане на слънце.