Всички бебета се раждат със защитен слой на кожата, който ги предпазва от неблагоприятното влияние на околоплодните води. След първото къпане този слой изчезва. Тогава кожата е много нежна и чувствителна, особено в онези части, където се допират две повърхности (гънките на врата, ръцете, колената).

Именно там възниква и един от най-често срещаните проблеми при новородените - подсичането.

За да бъде избегнат процесът на подсичане (който е много болезнен за бебето) при изключително чувствителната бебешка кожа, са необходими специални и постоянни грижи.

Някои от тях включват редовно почистване, измиване и подсушаване на кожата, както и намазването й със специален крем, който я предпазва от вредното въздействие на амоняка и предотвратява подсичането.

Бейбидрийм, един от най-успешните такива кремове, съвсем наскоро беше представен и на българския пазар като част от цяла линия препарати за здравето на новородените бебета.

Той е изработен по оригинална рецепта и с дългогодишна традиция и отдавна е доказал себе си в редица страни по света като отличен продукт, който ефикасно се грижи и предпазва чувствителната бебешка кожа. Бейбидрийм е направен изцяло от натурални съставки и е обогатен с витамини А и D, които значително ускоряват процеса на епителизация на кожата.

Дерматологичните и клиничните тестове на крема ясно сочат, че при нанасянето му върху кожата се образува тънък водоустойчив слой, който предпазва и облекчава възпаления и обриви, предизвикани от влагата и контакта с пелените.

Поради натуралните си съставки и отсъствието на изкуствени оцветители, антиоксиданти и консерванти, Бейбидрийм може да се използва по няколко пъти на  ден (при всяка смяна на пелените), върху чиста и суха кожа.
Бейбидрийм вече може да бъде намерен в най-добрите аптеки.

Участвайте в играта на Бейбидрийм, за да спечелите серия от висококачествената детска козметика.