Често причината за силното и често главоболие, както и за неприятно и болезнено усещане на всяка част от тялото, се дължи на натрупването на всекидневен стрес.Целесъобразен и приятен начин да се отървем от болката и напрежението е с помощта на кранио-сакрален масаж или лек масаж на врата и главата.


Този тип масаж възстановява положението на черепните кости, което намалява болката при главоболие и мигрена.Кранио-сакралният масаж е лесен и удобен за прилагане, не изисква специално място и подготовка. Единственото условие е да се чувствате удобно и комфортно, което е предпоставка за положителното усещане и насладата от масажа.


 

NEWS_MORE_BOX


Масажът стимулира притока на кръв в лицето и е подходящ при силно напрежение, като доставя пълен релакс за лицевите мускули.


Когато се отпуснат главата, врата и мускулите на шията, ще се отпусне и цялото напрежение в тялото. Ще се почувствате изцяло освободени от натрупания стрес през деня, седмицата или месеца.Масажът ще стимулира всички жизнени процеси и ще увеличи притока на енергия в организма. След приключването на процедурата ще се чувствате съвсем нов човек и тежестта в раменете и главата вече няма да се усеща.Цялата отрицателна енергия и стрес ще се освободи и ще напусне вашето тяло.