На Puls.bg вече имате възможност да намерите и изберете медицински услуги – прегледи и изследвания за всеки член от семейството, независимо от неговата възраст.


Откриването и плащането на здравна услуга се реализира с 5 клика, изцяло онлайн и може да бъде осъществено от всяка точка на България и света. Това спестява време и дава бърз достъп до необходимата профилактика и контрол на здравословното състояние без излишни усилия и напрежение, което е изключително ценно в условия на пандемия.


Предимствата на платформата са:


  • Предоставя богат избор на услуги и изследвания в множество различни медицински области, като кардиология, ендокринология, гастроентерология, пурмология, гинекология и др., както и коронавирус, спорт, ин витро и пр.;
  • Предлага най-подходящите комбинации на тестове в дадено направление, например при изследвания хормоните на щитовидната жлеза;
  • Предложенията са оформени в оферта със специална изгодна за пациента цена

 

Предлаганите ваучери за отстъпки за медицински услуги и изследвания са на достъпна и далеч по-ниска цена на услугите на място в лечебните заведения, медицински центрове и лаборатории, което е постигнато благодарение на договорни отношения с над 80 водещи медицински заведения в страната. Това дава възможност да се ползва качествено лечение на преференциални цени и всеки пациент да бъде информиран за процедурите, специалистите и апаратурата, с която се извършват прегледите и изследванията.

 

Предимството на пакетните услуги позволяват диагностицирането на заболяванията на много по-ранен етап преди да се стигне до усложнения и скъпо лечение; да се провежда по-спокойно необходимата профилактика при временни или хронични състояния, каквито са хормоналните разстройства; да се осъществят планирани скъпи процедури по инвитро фертилизация, пластична хирургия и др.

 

Закупуването на услуга и ваучер може да се извърши еднакво лесно от компютър и мобилно устройство. Може да бъде предназначено за лично ползване или за близък, както да бъде направено от чужбина за период на пребиваване в България или за да се осигури качествена грижа за роднина дистанционно. Предоставени са 6 различни вида за заплащане.

 

В кои области са най-търсените прегледи и лабораторни изследвания в платформата?

Здравето е не просто даденост, то е избор и грижа!