Всички се оплакват от умора, сънливост, липса на сила и енергия. Създайте своя ритуал за здраве, тонус и посрещнете пролетта с настроение!

Погрижете се за себе си и вземете СЕМ.М за здраве и настроение в края на студените и мрачни зимни дни. Направете приема на мултивитамини очаквано удоволствие и приятен дневен ритуал с първите желирани мултивитамини за възрастни СЕМ.М. Те могат да са с вас по всяко време, защото за приема им не е нужна чаша вода.

СЕМ.М преобръщат представата, че поддържането на добър тонус чрез хранителни добавки идва за сметка на компромиса с големите хапчета и с идеята, че полезното не винаги е приятно.

Принципът на приемане на СЕМ.М е съвсем лесен – взима се едно драже, сдъвква се, за да се освободят полезните му съставки. Така можем да поддържате доброто си здравословно състояние и жизненост по всяко време на денонощието.

Меките желирани дражета са разработени не само защото поднасят витамините в по-приятна форма, но и защото е доказано, че сдъвкването спомага за по-бързото усвояване на полезните вещества.

СЕМ.М са първите мултивитамини за възрастни, събрали полезните витамини и минерали в желирана форма – иновация, която сега е за първи път в България. Това е комплексна формула, която се грижи за физическия тонус и нормалното функциониране на имунната система. Желираните мултивитамини са комбинация от 10 витамини и минерали, а СЕМ.М с ехинацея е допълнително обогатен с екстракт от полезната билка. Ето какви ползи ни носят СЕМ.М:

NEWS_MORE_BOX

 

  • добър физически и умствен тонус с витамини В 3, В 5, В12, витамин С и фолиева киселина;
  • здрави кости и зъби с витамин C и витамин D;
  • добра работоспособност и здрава нервна система с витамините В 3 и В 12;
  • защита на имунната система с витамин D, витамин С и цинк;
  • гладка кожа и блестяща коса с биотин и цинк;
  • защита на клетките от стареене с витамин Е, витамин С и цинк.


Допълнителен жокер защо СЕМ.М са най-модерните витамини: всеки ден можете да избирате между вкусовете на портокал, ананас, ягода и зелена ябълка.

Какво по-хубаво от здраве и приятен вкус, взети заедно?! Научете повече за СЕМ.М тук