Само месеци след излизането си на пазара Витацептин® даде надежда за нов живот на стотици пациенти с онкологични заболявания. Иновативният продукт, който доказано подобрява общото състояние на раково болните и същевременно предотвратява появата на странични ефекти от химио и лъчетерапията, като повръщане, отпадналост и др., предизвика бум в западната ни съседка Македония и е един от най-предпочитаните антиоксиданти за онкоболни в Австрия, Германия, Англия, Хърватско, Сърбия и Косово.


За изключително кратък период от време Витацептин® се наложи и на родния пазар. Той е с натурална основа, изграден от биологично активните компоненти Iresine celosia и Petiveria alliacea, предназначен да работи в съдействие със стандартните медицински похвати в терапията на раковите заболявания. 


Редица лекари споделят, че е основен активатор в съзряването на дендритните клетки. Ако досега този метод се използваше за ваксини, то в последните години се използва и в борбата с коварната болест. Накратко, дендритните клетки предоставят основен антиген на Т-клетките, които са част от придобития и вродения имунитет. Те заедно с B-лимфоцитите поддържат имунната памет. Разбира се, добрите впечатления не спират до тук – Витацептин® стимулира активността на имунната система, посредством увеличава производството на НК-клетки, които са естествените убийци.


 

 

медикалфарм 1

 

 

Безспорно конвенционалното лечение е от основна важност, но състоянието на организма след редица терапии е като след „ядрена атака“. Унищожени са раковите клетки, но същевременно и полезните бактерии и клетки, които са част от основата на имунната система. Клетките са блокирани от огромно количество токсини и шлаки. Паразитите бързо се размножават и блокират нормалната функция на имунната система.

 

За лекарите на дневен ред винаги е седял въпросът „Кога ще се открие продукт, който да облекчава ефикасно състоянието на онкоболния, но и да подпомага за избягването на редица негативни състояния, които се пораждат по време на химиотерапията като отпадналост, анемия, повръщане,  липса на апетит, гастро-естенционални проблеми и др.?“

 

И сякаш някой чу въпроса им и обърна сериозно внимание на този проблем! Лекари от редица български болнични заведения започнаха да предписват Витацептин®, и той много бързо оправда очакванията им.

 

 

медикалфарм 2

 

 

За пациентите това се оказа благоприятно. Изчезнаха редица негативни симптоми, подобри се функцията на храносмилателната система, позволявайки ѝ да усвоява хранителните вещества необходими за ревитализацията на организма и същевременно  предотвратява възможността за поява на анемия. Засилва функцията на черния дроб, като по този начин регулира чернодробните ензими и подпомага прочистването на организма от настъпилите токсини, вследствие на химио и лъчетерапията.

 

Несъмнено целта за създаването на Витацептин® е да подпомогне решаването на важни проблеми от глобален характер, каквото е лечението на туморните заболявания. Със своята нулева токсичност, 100% натурален състав и силно изявени антитуморни свойства Витацептин® спечели доверието на редица доказани специалисти и техните пациенти.

 

В България Витацептин® се предлага само в аптечната мрежа.

 

Виж още на medicalpharm.eu и FB страницата на Vitaceptin ТУК.