Трансдермалният пластир PatchWay е революционното откритие, което успешно се бори със симптомите на махмурлук още преди появата им. Уникалният пластир спестява приемането на медикаменти и допълнителни калории, с които са свързани т.нар. традиционни рецепти, използвани в борбата срещу махмурлука. PatchWay е единствената по рода си „първа помощ преди махмурлук”, която по естествен път и без вредни химически вещества запазва свежестта и доброто настроение и на сутринта.

PatchWay е уникална комбинация от растителни екстракти, минерали, билки и витамини, които помагат на организма да се бори с дехидратацията и да изхвърли токсините и свободните радикали, причиняващи неприятните усещания, познати като махмурлук. PatchWay дължи своето безотказно действие на комбинация от витамин С, витамин B1, екстракт от зелен чай, екстракт от магарешки бодил, екстракт от артишок, таурин, хром и метилсулфонилметан. Пластирът е сигурна, ефективна и достъпна алтернатива на широко разпространените средства срещу махмурлук.
 
Пластирът срещу махмурлук PatchWay е създаден след дългогодишни изследвания на съвременния начин на живот, за да отговори на изискванията на модерния човек, който постоянно се стреми да поддържа своята физическа форма и високо ниво на активност. Пластирът е за всички, които употребяват алкохол в умерени количества, но не искат да страдат от неприятните му странични ефекти и предпочитат да вземат мерки предварително. Той неутрализира причините като дава на тялото това, от което се нуждае, за да разгради алкохола по естествен път преди да се стигне до нежеланите последствия.
 
Един пластир действа в продължение на 24 часа, осигурявайки на тялото непрекъснато и сигурно облекчение. Достатъчно един или два пластира да се поставят 1 час преди консумацията на алкохол, за да осигури забавление, без нежеланите последствия от употребата на алкохол на следващия ден. Пластирът е предназначен за употреба от пълнолетни лица и не предотвратява алкохолното опиянение. Пластирът не ускорява изтрезняването, а подпомага организма да се възстанови по-бързо след употребата на алкохол. Той не неутрализира алкохола, нито намалява ефекта му върху нервната система и психиката.

PatchWay иновационно откритие, което използва технологията на добре познатия трансдермален пластир – гъвкава система от многопластови полимерни ламинати и резервоар, който отделя активни съставки при стриктен контрол на нивата и позволява безкомандно и постоянно впръскване през цялото време. Продължителността на действие се програмира предварително като технолгията изключва възможността дозата да се изхвърли наведнъж или неравномерно.


Действието на PatchWay се дължи на принципа на осмозата, която се осъществява през и между стените на клетките, които се намират в епидермиса и дермиса на човешката тъкан. Поставянето на пластира върху кожата задейства силата на матрицата, в която са разпръснати естествените активни съставки.

PatchWay се предлага на българския пазар от месец ноември и може да бъде открит в аптеки Ремедиум или да бъде поръчан онлайн от www.patchway.net.