В случай, че вече сте попаднали в групата на страдащите от хемориди, позволете да Ви дадем един съвет: Не се примирявайте с проблема!
 

Причините са поне три:

  • Съвременната медицина разполага с голям набор от технологии, които ефективно се справят с хемороидите.
  • Неправилното лечение на хемороидите или самото пренебрегване на заболяването може да влоши значително общото здравословно състояние.
  • Няма нищо срамно да потърсиш лекар при проблеми с хемороидите: това е сред най-често срещаните заболявания в световен мащаб. Хемороидалната болест засяга около 50% от възрастното население като не щади нито мъжете, нито жените, нито обикновените хора, нито знаменитостите.
 
Обявете на хемороидите непримирима война! В тази война имате надежден съюзник – международната медицинска мрежа Он Клиник е разработила метод за премахване на хемороиди и анални фисури без операция и без болка
 
При симптоми като сърбежи, кръвотечение, болка и дискомфорт в аналната област не отлагайте и запишете час за посещение при специалист. За диагностицирането и лечението на проблема е препоръчително да потърсите помощта на проктолог. Он Клиник разполага с модерна апаратура за видеодиагностика. Лечението се провежда в амбулаторни условия, без да е необходима хоспитализация. Методиката, която Он Клиник прилага, е комбинирана – латексна лигатура с инфрачервена коагулация. А за външни хемороиди се използва нов вид технология – базирана на радиочестота.
 

Най-важното, което можем да кажем за метода:

  • Абсолютно безболезнен.
  • Не се налага поставяне на упойка.
  • Провежда се амбулаторно в удобно за пациента време.
  • Няма странични ефекти.
NEWS_MORE_BOX
 
Продължителността на лечението зависи от степента на развитие на заболяването. Колкото по-рано потърсите специализирана помощ, толкова по-лесно ще се отървете от неприятните усещания и дискомфорта. Само точно поставената диагноза от опитен специалист ще доведе до успешно и напълно излекуване. Уви, често здравият разум се оказва победен от стеснителността. Но сега не е време да се притеснявате. Сега е време да се спечелите войната с болката!
 
Март е месецът на здравето в Он Клиник. Може да се обадите и да назначите час за преглед с 50% отстъпка. За повече информация - 0700 1 19 19 и 0885 488 088.
 
Може да запазите час и през 24-часовата онлайн платформа.