Сезонът на грипа и простудите е тук. Ето няколко полезни съвета как да засилим имунната си система и да преборим неприятните вируси.


Храната е щастие
Хубавата храна е тази, която ни кара да се чувстваме добре и да изглеждаме привлекателно. Строгите диети, липсата на редовен хранителен режим, прекаляването с полуфабрикатите и мазните храни води до отслабване на имунната система. Консумирайте повече пресни зеленчуци и плодове, храни богати на цинк и фибри.


Здрав дух за здраво тяло
Физическата активност заздравява имунната ви система. Упражненията във фитнес залата или у дома, йогата или дори бързото ходене укрепват не само мускулите, но и вашия имунитет. Активният начин на живот и добрата физическа форма са важен фактор за контрол върху стреса и поддържане на желаното тегло.Усмивка без стрес
Стресът оказва въздействие върху способността на тялото да се бори с инфекциите и значително намалява ефективността на имунната система. Един от най-върлите противници на стреса е смеха. Той влияе на организма така благотворно, както физическите натоварвания: снижава кръвното налягане, подобрява апетита и понижава нивото на холестерола.


Чист въздух
Разходките на чист въздух са чудесен начин за регулиране на хормона на стреса - кортизол. Освен това те спомагат за понижаване на пулса и кръвното налягане и увеличаване на нивата на белите кръвни телца. Така досегът с природата ни успокоява и ни прави и по-устойчиви на различни заболявания.

 

NEWS_MORE_BOX

 

Повече вода по-силна имунна система 
Приемът на достатъчно вода също е от голямо значение за правилното функциониране на имунната система. Дехидратацията може да доведе до главоболие, проблеми с храносмилането и понижена енергия.


И на последно място, но не и по важност – Sanostol.


Sanostol – това са витамините, с които израснахме. Времето минава, но качеството остава и това важи с пълна сила за сиропа с вкус на портокал.

 

Sanostol е вашият перфектен партньор в борбата с настинките и простудите. Полезен, вкусен и подходящ за цялото семейство.