Две трети от хората, жертви на мигрена, са жени. Първите симптоми често се появяват в годините на пубертета, но статистиката сочи, че възрастовата граница на хората, които най-много страдат от мигрена, е между 25 и 55 години.


Симптомите на болезнената менструация се изразяват в тъпи и пулсиращи болки ниско в корема и кръста. Често те са съпроводени от гадене, световъртеж и главоболие. Всичко това е сериозна пречка за извършване и на най-обикновените физически дейности.


Причината за мускулните болки най-често е нараняване, схващане, преумора или простуда. Болките могат да бъдат много силни, продължителни и да се появят отново при промяна на времето.


Ибудолор предлага високо качество и ефективна помощ при широк кръг от симптоми: главоболие, зъбобол, менструални болки, болки в мускулите и ставите, висока температура, мигрена и други.


Името „Ибудолор” е съставено от активната съставка на продукта - „ибупрофен” и думата „долор”, която на латински означава болка. Ибупрофенът е едно от най-популярните нестероидни противовъзпалителни средства в световен мащаб. Новият медикамент допълва доказаното портфолио от генерични продукти без лекарско предписание от серията на Актавис – ActaHome (АктаХоум).


Ибудолор се предлага във формата на филмирани таблетки, благодарение на което не причинява дразнене на стомашната лигавица. Освен това таблетките му са делими. Това означава, че в случаи на леки болки или когато се налага да го използваме за децата ни, лесно можем да счупим хапчето на две и да приемем по-малка доза от лекарството. За максимално удобство, улеснение и практичност, всеки блистер Ибудолор е перфориран. По този начин, ако искаме да сме готови в случай, че не искаме да носим цялата опаковка, можем много лесно да си откъснем една или две таблетки.


Ибудолор е ефективното и достъпно решение при болка, възпаление или висока температура. Новият медикамент на най-голямата фармацевтична компания в България – Актавис – е необходимо допълнение към домашната аптечка на всяко българско семейство.