Всички обичаме да похапваме. Когато сме всички заедно – празнуваме или просто споделяме хубави моменти с любимите ни хора, трапезата е отрупана и често се изкушаваме да прекалим. Ето някои ценни съвети как да се насладим на всяка хапка без угризения и без киселини в стомаха.


Повече вода
Чаша вода преди хранене ще ви предпази от поемането на по-голямо количество храна. Редовната консумация на вода през целия ден значително ще понижи апетита ви. Това ще засили метаболизма и ще ви помогне да се почувствате по-свежи и по-леки.


Лимонът – вашият добър приятел
Знаете ли че, лимоните са естествен диуретик, благодарение на което действат като отличен избавител от натрупаните в организма токсини. Чаша вода с лимон и малко джинджифил, сутрин на гладно ще подготви организма ви за щедрата празнична трапеза.Движете се повече
Не пропускайте тренировките между празниците. Динамиката и активната физическата дейност ви предпазват от редица заболявания, подсилват метаболизма и ви зареждат с настроение. Физическите упражнения могат да ни предпазят от преяждане. Ако все пак прекалим с яденето една кратка разходка, на чист въздух, под ръка с любимия човек може да направи чудеса.

 

NEWS_MORE_BOX


Магията на чая
Ментовият чай е едно от най-ефикасните начини за справяне с неприятната болка в стомаха, свързана с тежестта след преяждане и киселините. Ментата подпомага процеса на храносмилането и подобрява метаболизма.


Един от най-сигурните начини да се справим с преяждането и киселините в стомаха по време на празници и семейни събирания е да се доверим на Controloc Control.

 

Controloc Control ще успокои стомаха и ще възвърне желания комфорт. Бързо, лесно и сигурно.