ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

9 съвета за вълнуващ секс отново

Puls.bg   |   16 март 2012   |   Коментари 14
   
   
9 съвета за вълнуващ секс отново

Източник: Dreamstime

Сексът е станал скучен. Или не носи удовлетворението, което желаете. Значи е настъпило времето, когато трябва да се въведе освежаване в леглото. Да смените половинката едва ли ще донесе необходимия ефект, или поне не е сигурно, въпреки че някои прибягват до това решение. (Интересно какъв резултат ще има анкета сред тях затова дали са намерили желаното при забягването.) Въпросът е как отново да се изпита тръпката с нашия си партньор... Желанието за експериментиране обикновено се отблагодарява. Разнообразието и търсенето на нови начини за постигане на удоволствие зарежда със страст и желание за по-честа среща с половинката в сатен...

Предлагаме ви 9 освежаващи идеи за разнообразяване на рутината в леглото. Добавете към тях нещо свое. Този коктейл няма начин да не осигури потребното.
 

 

1. Разиграйте „очакване“

Позната ви е сентенцията, че най-сладки са забранените неща, или тези, до които ни ограничават. За известен период от време – седмица е достатъчно – си обещайте въздържане от секс. Отказвайте на партньора. Предлози винаги ще се намерят. Добре е през това време да не се посяга към постигане на оргазъм по друг начин.  
През този период се опитайте да върнете времето назад, когато за първи път сте срещнали очите на любимия човек, за първи път се докоснали устните, сте погалили страните. Целуването по шията е крайната точка, която е достатъчна като интимен контакт. Да се държите за ръце не е навик, който остарява. Напротив, топлината на ръцете създават близост, която не може да се постигне със секс.
На следващ етап докосвайте телата си. Откривайте нови зони на чувствителност, но избягвайте коитуса и оргазма. Такъв може да си позволите едва в края на седмицата без значение начина, по който сте избрали да го постигнете или се е получил.
Седмицата на въздържанието по принцип има ефекта да събужда сетивата ни, а изострената чувствителност може само да подобри усещанията по време на половия акт.
 

2. Масаж

Масажът е едно от най-стимулиращите секса средства. Като част от играта, започнете го бавно, почивайте от време на време за малко като запазвате допира на кожа с кожа между телата.
Понякога и най-обикновеният масаж върши чудеса, тъй като редуцира напрежението от деня. Той показва на партньора - „Виждам, че си изморен/а и те разбирам.“ Подобна близост между двама души може да е само за завиждане. Не всеки път другият има желание масажът да завърши със секс. Затова е добре да говорите и отстъпите, ако в момента либидото на половинката е потиснато. Всеки има подобни моменти.
 

3. Събудете сетивата

Добрият секс се дължи не само на докосването, той е резултат от система събития и допълващи се усещания. Приглушена светлина, любим аромат, приятна мелодия... Събудете чувствата с ягоди. Откога не сте се хранили един друг? А защо не да не пренесете и съберете закуската и любовната игра в едно?!


4. Шепотът...

Един от най-интимните актове между двама души е шепненето ухо в ухо... Да усещате лекичкото гъделичкане в ухото, дъха на любимия човек. Не, не е казано, че трябва да се използва непременно в любовната игра, то е част от общуването ни с партньора през деня.
Подобно въздействие има неочакваният палав разговор по телефона. Той със сигурност зарежда и държи, дори ефектът му ескалира, до вечерта, когато физическият контакт след работния ден с любимия човек ще е възможен.
Текстовите съобщения също помагат, но не чак толкова, а и разгорещяването чрез тях изисква малко повечко време...

1   2  

Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (14)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

Р.Н.     2012-04-16 19:56:56
трябва разнообразие-е-е
д-р Цончев     2012-04-10 17:30:57
Понякога е трудно наистина, но при достатъчно желание от страна на партньорите има решение.
Иван Иванов     2012-04-03 10:49:45
абе просто мо омръзва на човека в един момент
1234     2012-03-28 18:17:51
Nie sme roreni naucheni i sichkoto ni e kakto triabva
Карина     2012-03-27 14:32:10
На запад за това има специални училища и трябва да си платиш за да те научат
14 намерени, страница 1 от общо 3  1   2   3   Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Кожни прояви при нарушения на кожната бариера

реклама
Още от Секс и здраве
реклама
Галерия
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
7 мита и факти за HIV
7 мита и факти за HIV
11 ползи от секса за здравето
11 ползи от секса за здравето
Грешки при ползването на контрацептиви
Грешки при ползването на контрацептиви
Изгодни оферти
Още от Билки
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter