ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Флиртуваш ли с мен? (І част)

Puls.bg   |   31 януари 2011   |   Коментари 5
   
   
Флиртуваш ли с мен? (І част)

Защо колкото повече напредва възрастта ни, сякаш ставаме все по-неуверени относно преценката за това дали някой ни харесва или не? Как десетгодишните например, толкова бързо се разбират помежду си, че се харесват. Разменят бележки и без много терзания решават дали са приятели или харесването е „несподелено“.


Въпреки че на тридесет например, е съмнително да получим „любовна бележка“ има други начини, по закодираме любовното послание към другия.


Между другото, необходими са между 90 секунди и 4 минути, за да може отсрещният човек да осъзнае, че флиртувате с него.


Една кратка статистика: Когато флиртуваме ние го правим 55% с тялото, 38% е делът на „играта“ с гласа и само 7% на словесното общуване.


В играта на флирт обаче подходът при мъжете и жените се различава. И не се лъжете, оказва се, дамите първи започват игра...Как жените флиртуват с мъжете?

Ако една жена хвърли на един мъж светкавичен дълбок поглед, то със сигурност това е знак, че е заинтересована от него. Похватът „работи“ от както човечеството съществува. Това е може би един от най-важните първи уроци, които момичето усвоява при общуването си с противоположния пол. Всъщност, въобще не е необходимо жената да използва вербалния език, за да покаже на някого колко го харесва и желае. Какви са начините, за да демонстрира тя интереса си:

  • изпраща безпогрешен бърз съблазняващ поглед към него, с който сякаш го „приковава“ на място,
  • докато разговаря с него, тя движи пръст по ръба на чашата с вино или друга напитка, върти между пръстите си химикалката, докосва раменете или врата си, лекичко допира или държи ръката му, 
  • играта с косата е едно от най-използваните секретни оръжия на жената: игра с кичур коса, поставянето й зад ушите, разпиляването на вързаната коса...
  • съблазняване с устни. В похвата може да е включено нанасяне на ярко червено червило, което поставя сочните, плътни устни в толкова силен контраст... Не по-малко ефективно е бавното консумиране на ванилов крем. Всъщност, вкусът и видът на крема нямат значение, важното е бавното му поемане с устни.
  • Прословутата сцена на Шарън Стоун в „Първичен инстинкт“ не случайно е „убийствена“. Просто филмът, увековеча един добър похват на жените да съблазняват.
  • Ходенето на високи токове, поклащането на обувка или показване на изящната извивка на обутото фино женско стъпало, докато тя седи на високия стол на бара, само демонстрират колко невъзможно е за тази жена да избяга от мъжа,
  • естествено, нищо не е толкова силно колкото усмивката. Усмихва ли се жената на мъжа, няма начин, тя да не е заинтересована от него.
Сексът не е единственият начин за невербално общуване между мъжа и жената. Дори и когато отдавна тази стъпка е премината, общуването без думи, с жестове, докосване, очи е важна част от връзката между двама души.


Какъв е езикът на тялото на мъжа
 


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (5)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

vasilev     2014-10-01 12:24:57
Наистина се пише фиННо - всички неграмотни го пишат точно така. ;)
li239     2013-10-26 16:49:19
ta az o6te ne sam se sre6tala s milia , samo na pisma sme ...po natam 6te komentirame , kato doide vreme ,
поручик Ржевский     2013-08-13 20:23:32
Днес кучетата летят ниско...
България над\     2011-01-31 17:59:02
Ммдаа, така е.
И се пише фиНо и да проверява се с фиН (такова фиНЕН няма), както и имаН, а не имеНЕН.
Bulgaria above all     2011-01-31 17:36:46
Всичко много хубаво, но се пише фиННо, а не "фино", проверката е с финен, тези работи се учат в основното училище!
5 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Жълтеница при новороденото - къде е границата с физиологичното състояние?

реклама
Още от Секс и здраве
реклама
Галерия
7 мита и факти за HIV
7 мита и факти за HIV
11 ползи от секса за здравето
11 ползи от секса за здравето
Грешки при ползването на контрацептиви
Грешки при ползването на контрацептиви
6 факта за тестостерона
6 факта за тестостерона
Изгодни оферти
Още от Фитнес и рехабилитация
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter
Инвестор-Пулс ООД © 2001+ Всички права запазени
Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor-Puls ltd. © 2001+ All rights reserved. Contact Us | Advertising