ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Флиртуваш ли с мен? (І част)

Puls.bg   |   31 януари 2011   |   Коментари 5
   
   
Флиртуваш ли с мен? (І част)

Защо колкото повече напредва възрастта ни, сякаш ставаме все по-неуверени относно преценката за това дали някой ни харесва или не? Как десетгодишните например, толкова бързо се разбират помежду си, че се харесват. Разменят бележки и без много терзания решават дали са приятели или харесването е „несподелено“.


Въпреки че на тридесет например, е съмнително да получим „любовна бележка“ има други начини, по закодираме любовното послание към другия.


Между другото, необходими са между 90 секунди и 4 минути, за да може отсрещният човек да осъзнае, че флиртувате с него.


Една кратка статистика: Когато флиртуваме ние го правим 55% с тялото, 38% е делът на „играта“ с гласа и само 7% на словесното общуване.


В играта на флирт обаче подходът при мъжете и жените се различава. И не се лъжете, оказва се, дамите първи започват игра...Как жените флиртуват с мъжете?

Ако една жена хвърли на един мъж светкавичен дълбок поглед, то със сигурност това е знак, че е заинтересована от него. Похватът „работи“ от както човечеството съществува. Това е може би един от най-важните първи уроци, които момичето усвоява при общуването си с противоположния пол. Всъщност, въобще не е необходимо жената да използва вербалния език, за да покаже на някого колко го харесва и желае. Какви са начините, за да демонстрира тя интереса си:

  • изпраща безпогрешен бърз съблазняващ поглед към него, с който сякаш го „приковава“ на място,
  • докато разговаря с него, тя движи пръст по ръба на чашата с вино или друга напитка, върти между пръстите си химикалката, докосва раменете или врата си, лекичко допира или държи ръката му, 
  • играта с косата е едно от най-използваните секретни оръжия на жената: игра с кичур коса, поставянето й зад ушите, разпиляването на вързаната коса...
  • съблазняване с устни. В похвата може да е включено нанасяне на ярко червено червило, което поставя сочните, плътни устни в толкова силен контраст... Не по-малко ефективно е бавното консумиране на ванилов крем. Всъщност, вкусът и видът на крема нямат значение, важното е бавното му поемане с устни.
  • Прословутата сцена на Шарън Стоун в „Първичен инстинкт“ не случайно е „убийствена“. Просто филмът, увековеча един добър похват на жените да съблазняват.
  • Ходенето на високи токове, поклащането на обувка или показване на изящната извивка на обутото фино женско стъпало, докато тя седи на високия стол на бара, само демонстрират колко невъзможно е за тази жена да избяга от мъжа,
  • естествено, нищо не е толкова силно колкото усмивката. Усмихва ли се жената на мъжа, няма начин, тя да не е заинтересована от него.
Сексът не е единственият начин за невербално общуване между мъжа и жената. Дори и когато отдавна тази стъпка е премината, общуването без думи, с жестове, докосване, очи е важна част от връзката между двама души.


Какъв е езикът на тялото на мъжа
 


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (5)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

vasilev     2014-10-01 12:24:57
Наистина се пише фиННо - всички неграмотни го пишат точно така. ;)
li239     2013-10-26 16:49:19
ta az o6te ne sam se sre6tala s milia , samo na pisma sme ...po natam 6te komentirame , kato doide vreme ,
поручик Ржевский     2013-08-13 20:23:32
Днес кучетата летят ниско...
България над\     2011-01-31 17:59:02
Ммдаа, така е.
И се пише фиНо и да проверява се с фиН (такова фиНЕН няма), както и имаН, а не имеНЕН.
Bulgaria above all     2011-01-31 17:36:46
Всичко много хубаво, но се пише фиННо, а не "фино", проверката е с финен, тези работи се учат в основното училище!
5 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Кожни прояви при нарушения на кожната бариера

реклама
Още от Секс и здраве
реклама
Галерия
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
7 мита и факти за HIV
7 мита и факти за HIV
11 ползи от секса за здравето
11 ползи от секса за здравето
Грешки при ползването на контрацептиви
Грешки при ползването на контрацептиви
Изгодни оферти
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter