ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Създадоха първата полово-неутрална секс играчка

Антон Асенов   |   25 май 2018   |   Коментари 0
   
   
Създадоха първата полово-неутрална секс играчка

Източник: iStockphoto

Докато теоретиците на въпросите за секса и пола разискват новите представи за смисъла на тези понятия, хората, търсещи нови и различни изживявания в тази насока, доказват, че пикът на прогресивното мислене още не е достигнат. За добро или лошо.

 

Ако до момента джаджите, които разнообразяваха будоарните изживявания, бяха с точно определена потребителска насоченост на база на пола, вече има и такава, която се означава като полово-неутрална секс играчка. Това ще рече, че може да се ползва за усилване на сексуалното удоволствие и при двата пола едновременно. Няма как да сме сигурни, че светът се нуждае от подобни постижения на технологичната революция и сексуалната разкрепостеност, но те така или иначе са факт.

 

Иновативното изобретение носи напълно недвусмисленото и показателно за предназначението си наименование "Трансформър".

 

Трансформърът представлява гъвкаво силиконово въже с две вибриращи краища, наподобяващо мини въже за скачане. То може да се усуква във всички посоки за постигане на всякакви пространствени фигури и обещава да задоволи всяка сексуална потребност на мъже и жени.

 

Мултифункционалната секс играчка може да улесни и дори да премахне нуждата от кой знае какви старания за засилване на сексуалното удоволствие. Може да се ползва като средство за стимулиране на клитора или G-точката, като вибриращ пръстен, простатен масажор или каквото и да било друго средство, което обичащите новите изживявания в секса са си представяли, но е нямало как да ползват досега. Според експертите новата секс играчка е перфектният сексуален помощник за него, за нея, за него и нея. Най-ваното е, че не изглежда като типична секс играчка и няма нужда да се крие или да буди смущение от чуждите погледи. Устройството е водоустойчиво и тихо, за да остави двойката насаме с мислите и звуците на сбъднатите им сексуални търсения.

 

 

Сексът е взаимно преживяване и удоволствието от него може да бъде получавано и дарявано и в най-обикновени условия, без нужда от допълнителни средства. Как обаче се постъпва, когато това не е достатъчно за единия от двата пола? Тогава се налага да се търси дискретната помощ на именно такива секс играчки и колкото по-дискретни са те, толкова по-добре. Нуждаещите се се радват, скептиците подцъкват с език, но винаги е било трудно да се угоди на всички. Уви, именно сексът е практиката, която изисква всеки да остане доволен, така че можем да очакваме скоро представите за секс играчки да се разширят още повече. За добро или лошо.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Остър и хроничен ентероколит - през топлите месеци

реклама
Още от Секс и здраве
реклама
Галерия
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
7 мита и факти за HIV
7 мита и факти за HIV
11 ползи от секса за здравето
11 ползи от секса за здравето
Грешки при ползването на контрацептиви
Грешки при ползването на контрацептиви
Изгодни оферти
Още от Диети
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter