ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Секс с партньор или интернет порно – иска ли питане?

Puls.bg   |   05 януари 2018   |   Коментари 1
   
   
Секс с партньор или интернет порно – иска ли питане?

Източник: iStockphoto

Сексът с реален партньор все още е сред най-приятните преживявания, които животът може да предложи. И много вероятно е това да продължи да бъде така, независимо от всички апели, които психолози и сексолози дават, сигнализирайки, че реалният сексуален живот на младите хора куца заради виртуалната еротика и неизброимите възможности за мастурбация.

 

Разнищването на подобни апели ще покаже, че те едновременно съобщават една безспорна истина, внасят една леко погрешна теория и предлагат една много ясна неточност.

 

Първо, младите хора днес наистина формират представата си за секса основно на база на еротичните филми и това е лошо. Второ, данните за сериозен бум на случаите на еректилна дисфункция и ниско либидо при младежи са силно преувеличени. И трето, определено няма епидемия от младежи, предпочитащи интернет порното пред секса с реален партньор.

 

Истината е, че в сексуално естество младите хора днес искат точно това, което са искали младежите още от сътворението на човечеството – реална сродна душа, с която да разменят прегръдки, целувки и да делят постеля.

 

Разбира се, винаги ще има по-стеснителни и все още неуверени младежи, които ще прикриват реалните си копнежи зад твърдения от рода на пресищане от капризите на противоположния пол и прочее. Такива случаи е имало винаги и по никакъв начин не може да се твърди, че днес те са повече, отколкото са били в миналото.

 

Най-гръмко от устата на хулещите сексуалните предпочитания на съвременната младеж звучат твърденията, че възрастта на мъжете с еректилна дисфункция рязко спада. Още от времето на Шекспир се знае, че и на мъже под 30-годишна възраст се случват периоди на неудовлетворително качество на постигнатата ерекция. Разликата днес идва от това, че още при първа поява на подобни оплаквания младежите се включват в интернет дискусии, фейсбук групи и други формации, давайки гласност на проблема и създавайки впечатление, че броят им е много голям.

 

Според данни на сексолози с дълъг опит броят на млади мъже с еректилна дисфункция също не е нараснал значимо през последните 30 години. В основата на създаващото се противоположно впечатление стои единствено възможността чрез новите технологии проблемът да се дискутира много по-често.

 

 

Теорията, че достъпът до еротични филми в интернет вече видимо проваля сексуалния живот на младите хора е мъглява. Просто защото истинността на подобно твърдение няма как да се докаже докато има база за сравнение и докато сексуалните контакти с реален партньор все още са опция.

 

Защото сексът не се изчерпва единствено със сексуалната стимулация. Ето защо дори най-перфектната ръка няма шанс срещу дори най-посредствения пенис или вагина. И ако понякога някой пренебрегва тази истина, то не е защото не е убеден в истинността й.

 

Това обяснява наличието на стотици милиони потребители на виртуалния секс по света, чиито сексуален живот обаче си е в пълна норма и които винаги биха признали несъвършенствата му пред секс с партньор.

 

Ако в определени случаи у даден човек липсва възможността да общува с партньора си на надсексуално ниво, това не бива да се счита за увреждане, вследствие на виртуалния секс. Защото в повечето случаи, когато между двама сексуални партньори се появи спор за уж прекаляването на единия с виртуалната еротика, причината за спора всъщност е доста по-дълбока и лежи някъде в незаздравените основи на партньорството им.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (1)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

,,,,     2018-01-06 22:21:13
nevednuj sum kazvala , 4e stiga da sum s 4ovekut , kogoto 4akam i obojavam , neta ne mi e nujen , nezamenim e jivia kontakt
1 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Хрема при детето и най-честите усложнения, до които води

реклама
Още от Секс и здраве
реклама
Галерия
7 мита и факти за HIV
7 мита и факти за HIV
11 ползи от секса за здравето
11 ползи от секса за здравето
Грешки при ползването на контрацептиви
Грешки при ползването на контрацептиви
6 факта за тестостерона
6 факта за тестостерона
Изгодни оферти
Още от Хомеопатия
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter
Инвестор-Пулс ООД © 2001+ Всички права запазени
Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor-Puls ltd. © 2001+ All rights reserved. Contact Us | Advertising