ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

5-те най-мразени неща в секса

Puls.bg   |   10 ноември 2017   |   Коментари 0
   
   
5-те най-мразени неща в секса

Източник: iStockphoto

Сексът трябва да бъде за забавление. Преди да се сложи точката на това твърдение, в което и мъжете, и жените са убедени, трябва да се подчертае едно нещо – за забавление и на двамата партньори. Това изисква отдаденост и загърбване на егоистичните подбуди. Понякога изисква и способност да променим леко или дори да загърбим собствените си убеждения за позволено и непозволено в секса особено когато те са погрешни.

 

В противен случай се стига до моменти, след които се налага да премахнем думата забавление от списъка с епитети, с които бихме описали сексуалните си контакти. Стига се до моменти в секса, които много хора спокойно определят като омразни. Сред тях може да се посочат 5, които будят най-много негативни реакции.

 

Бързото заспиване след секс
Сексът не е маратон и оправданието за тежко физическо изтощение след края не важи при него. Поне според жените. Много от тях определят бързото и блажено заспиване на мъжа след секс като най-неприятния аспект на сексуалния контакт.

 

Изоставянето на партньорката без оргазъм
Дори да не успява да държи еякулацията си под контрол, един мъж не бива да приключва сексуалната игра без да е довел партньорката си до оргазъм. За него това е въпрос на чест, а за нея – на удовлетвореност. В противен случай мъжът рискува не само да бъде обект на клюки сред обкръжението на партньорката си, но и да бъде сочен като изпълнител на едно от най-мразените неща в секса.

 

Симулиране на оргазъм
В стремежа си да се представят добре в леглото и да доведат другия до оргазъм, много мъже и жени са склонни да повярват сляпо на всеки симптом, проявен от партньора. Повечето мъже и жени обаче не са. Дори без много практика, те лесно разпознават прибързаните и фалшиви прояви на оргазъм и ги посочват като едно от нещата, които буквално разрушават удоволствието от секса.

 

 

Пренебрегване на предпазните мерки
Удоволствието от секса трябва да идва едва след като е подсигурена неговата безопаснот. Това е и трябва да бъде веруюто на всеки не само заради пика на сексуално предаваните болести. Придържането към средствата за безопасност ще подсигури възможност за по-дълго и безпроблемно практикуване на сексуални контакти и ще гарантира, че няма да отблъснете партньора или партньорката си с действие, което накърнява доброто отношение към секса.

 

Липса на чуваемост
Започнахме с оплакване, по-често споменавано от жените, и, логично, ще завършим отново с такова. Едно от най-мразените неща в секса сред представителките на нежния пол е невъзможността да изградят адекватен контакт с партньора си по време на секс. Ако има нещо, което жените посочват като истински враг на пълноценния секс, това е убеждението на мъжете, че знаят всичко и неспособността им да координират действията си с реакциите на партнорката си. Лошото е, че според жените това е не толкова заради мачовизъм, а просто защото няма чуваемост и по-лошото – няма желание от страна на мъжете да питат и да се учат. А трябва да има такова, за да не се подхранва негативното отношение на жените към секса.

 

Никой не е роден Дон Жуан. Дори Казанова се е учил дълго преди да заслужи репутацията на изящен любовник. Именно малките компромиси и поуките от грешките ще помогнат да се радваме на пълноценен секс всеки път и да избягваме конфузните ситуации, които всеки мрази. Защото сексът е за забавление, но и за двете страни.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Кожни прояви при нарушения на кожната бариера

реклама
Още от Секс и здраве
реклама
Галерия
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
7 мита и факти за HIV
7 мита и факти за HIV
11 ползи от секса за здравето
11 ползи от секса за здравето
Грешки при ползването на контрацептиви
Грешки при ползването на контрацептиви
Изгодни оферти
Още от Взаимоотношения
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter