ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Ерогенните зони при жената – познаваме ли ги?

Puls.bg   |   23 март 2016   |   Коментари 0
   
   
Ерогенните зони при жената – познаваме ли ги?

Източник: Istockphoto

За еротична сексуална връзка трябва да се докоснем до всички правилни места. Еднообразните пози ден след ден, както и еднообразните места, правят секса скучен и неудовлетворителен. 
 
Друг особено важен фактор са ерогенните зони. Стимулирането на ерогенните зони при жените е от особено важно значение, за да могат те да достигнат до кулминация
 
Ерогенните зони представляват определени области по тялото, чието стимулиране води до сексуална възбуда. Тези зони се откриват и при мъжете. Те бързо реагират на физически допир, тъй като са силно чувствителни. 
 
Препоръчително е винаги да започваме с любовна игра, по време на която основно място трябва да заемат ерогенните зони. Ето кои са те:
  • Скалпът. Не бива да се подценява силата на масажа на главата. Можем да забравим за успокояващия му ефект, тъй като прокарването на пръсти по кожата на главата може да бъде много съблазнително.
  • Ушите. „Мръсното“ говорене е възбуждащо за партньорката, но галенето на ушите може да предизвика значително по-силна възбуда. Затова те следва да се целуват, като може дори леко да се ухапят.
  • Шията и вратът. Прегръдка около талията, в комбинация с целувка по тила или шията, може много бързо да постави партньорката в настроение за любовни игри. 

 

  • Устните. Може да се започне с игрива захапка в долната част на устните, след което бавно да се премине към целуването им. Кой казва, че целуването е монотонно?!
  • Гърдите и зърната. Вместо директно да се пристъпи към действие, целуването и галенето на гърдите и зърната възбужда жените.
  • Седалището. Дори стискането и напляскването биха могли да бъдат възбуждащи. Но все пак е важно да не се стигне до нараняване.
  • Стъпалата. Малцина знаят, че стъпалата също имат сетивни нерви, които могат да стимулират сексуална възбуда у жената. 

Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Остър и хроничен ентероколит - през топлите месеци

реклама
Още от Секс и здраве
реклама
Галерия
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
7 мита и факти за HIV
7 мита и факти за HIV
11 ползи от секса за здравето
11 ползи от секса за здравето
Грешки при ползването на контрацептиви
Грешки при ползването на контрацептиви
Изгодни оферти
Още от Хомеопатия
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter