ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Естествено уголемяване на пениса - метод на Джелк

Puls.bg   |   08 ноември 2013   |   Коментари 23
   
   
Естествено уголемяване на пениса - метод на Джелк

Източник: iStockphoto

Съвременният живот представя много добър поглед над сексуалния живот и предоставя много източници на информация, които служат ползотворно на новопостъпващи в "бранша" млади хора. Но дали целият този наръчник е толкова полезен, колкото изглежда? Възниква въпросът дали този метод на самообучение има "странични ефекти"...


Доказано е, че голям процент от младите момчета и момичета губят самочувствие и увереност. По този повод, психолози и лекари по сексуална медицина забелязват значителен прираст в заболяващите от еректилна дисфункция. Но... съществува ли начин за прилагане на терапия в домашни условия, която да даде старт на възстановяването, на придобиването на увереност, на по-високото самочувствие и желание за експерименти?

 

Съществува! Но това изисква лек увод в анатомията на пениса и информиране за един основен мускул, който се намира в основата на тялото му - musculus pubococcygeus, който накратко се нарича РС - мускул или Любовен мускул.

 

Какво представлява РС-мускулът?

Стимулирането на РС-мускула подобрява общото състояние на пениса - неговата твърдост при ерекция, както и неговия размер в подходящата възраст на растеж. Доказано е, че мъжкият пенис расте най-активно между 13- и 24-годишна възраст, което дава възможност на много момчета да подобрят своята потенция с упражнения няколко минути дневно.

РС-мускулът е част от мускулния апарат на тазовото дъно. Това е мускулът, който се съкращава многократно пъти по време на любовната игра, периодът на силна възбуда, и при еякулация. Най-лесният начин за откриване на този мускул е чрез предизвикано спиране на потока при уриниране. Този мускул е отговорен чрез контакциите си и има способността да влияе над пикочния мехур и да задържа урината при подаден сигнал от мозъка. При задържане на урината, поставете пръстите си в основата на пениса и се опитайте да усетите мястото на съкращение (вибрация) на мускула. И воала - вие открихте вашия РС-мускул.


Има значителни позитиви в подобряване състоянието на вашия РС-мускул и овладяване на контрола върху неговите функции. Добре тренираният РС-мускул подобрява кръвообращението в пениса, което рефлектира върху състоянието на ерекция. Пациентите с проблемна ерекция или импотенция често съобщават за подобрение след прилагане на упражнения за тренировка на мускула. Друго предимство при контрола над РС-мускула е, че продължителността на половия акт може да бъде регулирана, както и моментът за настъпване на естествената еякулация.

 

Овладяването на преждевременна еякулация при мъжете се получава успешно с редовни тренировки на РС-мускула или предизвикани съкращения, когато удоволствието достигне своя връх по време на полов акт. Също така, доброто състояние на този любовен мускул е важно за поддържане критериите на здравата простата.


Упражненията, които се прилагат за подобряване тонуса на Любовния мускул, са известни като Кегелови упражнения, наречени така от името на д-р Арнолд Кегел, пионер в проучването на сексуалните човешки способности. Основното упражнение е съкращение в РС-мускула и задържане на контракцията между 3 до 5-6 секунди в няколкократна серия. Препоръчват се средно по 10 повторения дневно с тенденция към нарастване, когато индивидът овладее достатъчно добре своята техника.


Методът Джелк

Ключов момент към естественото увеличаване размера на пениса е използването на метода Джелк. Принципите на този вид техника са да се повиши естественият кръвен приток към всички компартменти на тялото на пениса. Тези компартменти са представени от трите "основни камери" на пениса. Те са известни в анатомията с имената corpora cavernosa - (двете) кавернозни тела и corpus spongiosum - спонгиозно тяло, които преминават по цялата дължина на тялото на пениса и се състоят от тъкан, подпомагаща ерекцията. Това е точно тази тъкан, която се изпълва с кръв при нарастналата възбуда. Крайният резултат е добрата и хубава ерекция. Методът Джелк увеличава както надлъжния, така и обиколния размер на пениса, когато се практикува редовно.


Методът Джелк е чисто и просто стимулация на пениса по цялата му дължина. Извършва се чрез ограждане основата на пениса с палец и показалец. Техниката се прилага след като има леко възбудено състояние и пенисът е в съвсем лека ерекция, наподобяваща самото начало на любовната игра преди полов контакт. Палецът и показалецът трябва да обхванат много добре основата на пениса и да извършват стимулиращи движения по цялата му дължина, наподобяващи полов контакт. Крайният ефект е трайна възбуда и увеличаване на прихода на кръв в пениса.

 

Необходимо е прилагане на напрежение при обвиване на пениса с пръсти, когато започне стимулирането по дължината на неговото тяло. По този начин се задържа повече кръв в тялото на пениса, посредством стимулиране, което предизвиква мускулни контракции в Любовния мускул. Под и над неговата мускулна форма преминават важни вени, които осъществяват оттичане на задържана кръв в тялото на пениса. Стимулирането по метода Джелк позволява задържане на кръвта и добавяне на допълнително кръв, посредством стимулиране чрез последователни движения по хода на пениса. С други думи. Експериментът може да бъде повторен с балон.

 

Балонът се напълва до максимално издуване с вода. После посредством спринцовка и стиснат край се добавя още вода. Това увеличава размерите на балона. Водата се задържа. По същия начин действа методът на Джелк - задържа се кръвта в пениалните тела и не позволява да се оттече обратно във венозното кръвообращение. Това стимулира израстване и промяна във формата и размерите на пениса, както и разтегливостта на еректилната тъкан, облицоваща телата на пениса.

 

Източниците, представящи метода Джелк, споделят, че висококачествено прилагане на техниката е, когато повторенията се извършват по няколко пъти до достигане на пълна сексуална възбуда. Стимулацията от основата до върха на пениса и обратно до основата трябва да трае около две секунди. Това определя бързината на повторенията.


Специалистите по сексуална медицина, които препоръчват метода Джелк, споделят, че моментът познат като еякулация и "убийствено разтапящо чувство" - оргазъм трябва да бъде овладян достатъчно добре и точно в този момент стимулацията да бъде прекратена. Също така те съветват употребата на лубрикант, зехтин или бебешко олио, които да предпазят кожата на пениса от увреда посредством механичната стимулация. Строго препоръчително е пенисът да не се стимулира по този начин при прекалена възбуда или при поява на симптоми на болка, поради риск от увреждане и травматизиране на пениса.


В допълнение на метода Джелк и неговия ефект за подобряване на ерекцията и увеличаване размера на пениса чрез стимулация на по-добро кръвоснабдяване, отново базирайки се на тази физиологична особеност, постигана чрез стимулацията, методът на Джелк е особено ефективен при терапия на психично провокирана еректилна дисфункция.
 


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (23)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

Дончо     2018-08-15 16:57:52
По метода на Джелк за любовният мускул чрез масаж в старчешка възраст може ли да се надяваме на някакъв положителен резултат между 70,75 години.
MarianPetrov888     2018-07-01 18:49:16
Доволен съм от този продукт за уголемяване на пениса. Не мога да си изкривя душата и да кажа, че ефектите са космически, но поне носи някакви резултати. Поръчах го от сайта на производителя, пробвайте момчета!
Ето и сайта:
smok     2018-05-03 22:13:12
imam 15 kubika parafin i e 16 santi penisa mi no ne znam dali ste moga da go ogolemq do 18 santi
Simona Staneva     2017-08-18 11:07:44
за уголемяване на пениса можете да ползвате екстендер. Ето тоя е добър: http://penixextender.com/bg
павел     2017-06-15 07:55:52
Ами и аз пробвах тия упражнения но е хубаво да има и добавки,и имаше ефект! Пих едни vigrx plus бяха ми препоръчани от познат http://www.vigrxplusdirect.com/ мисля че се намират и в Бг , дано съм бил полезен на някого
23 намерени, страница 1 от общо 5  1   2   3   4   5   Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Обратно на училище - съвети за здрави детски зъби

реклама
Още от Секс и здраве
реклама
Галерия
10 начина за по-голямо удоволствие от секса
10 начина за по-голямо удоволствие от секса
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
Самочувствието - ключът за страхотен секс?
7 мита и факти за HIV
7 мита и факти за HIV
11 ползи от секса за здравето
11 ползи от секса за здравето
Изгодни оферти
Още от Актуално
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter