ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Топ 3 на грешките в секса, които допускат мъжете

Puls.bg   |   22 ноември 2012   |   Коментари 0
   
   
Топ 3 на грешките в секса, които допускат мъжете

източник: Dreamstime

1. Мъжете знаят как да угодят на жената

Мъжете често смятат, че начинът, по който удовлетворяват една жена, може да е ефективен за всички останали представителки на нежния пол. 
 
Защо липсата на индивидуален подход може да е грешна стъпка? 
Тялото на всяка жена реагира по различни начини на усещания. Това, което харесва на една жена, може да причини дискомфорт на друга. 
 
Мъжът трябва да бъде наблюдателен и любопитен какво харесва на партньорката му, обясняват експерти. Няма секс поза, която да е любима на всяка жена. Различията в предпочитанията могат да се дължат на няколко причини. Различните пози позволяват различни ъгли на проникване, в зависимост не само от анатомията на жената, но също така и от размера и формата на пениса.
 
От друга страна, различията между партньорите по отношение на височината и формата на тялото им, прави някои пози по-добри от други. 
 
За някои жени пък е важна интимността и контактът лице в лице по време на полов акт, което сътоветно дава предпочитание на определени пози.
 

2. Мъжът е всичко, от което жената се нуждае

Много жени са заинтересовани от използването на или са използвали секс играчки. Но мъжът може да се почувства заплашен от употребата им, особено ако е на мнение, че той трябва да бъде достатъчен на партньорката си, за да я задоволи. 
 
Мъжете, които отхвърлят секс играчките обаче, губят голяма възможност да увеличат удоволствието на половинката си. 
 
Вибраторът може предостави целенасочена, последователна и интензивна стимулация, която е невъзможно да бъде предоставена от човек, поясняват специалисти. Много жени се нуждаят от този вид стимулация, за да получат оргазъм.
 
Включването на играчки в секс играта наистина е нова парадигма в днешно време, казва сексологът д-р Пати Бритън. 
 
Освен това има сексуални играчки, които могат да стимулират едновременно и двамата партньори. 
 

3. Сравняване и отчаяние

Мнозина мъже имат нереалистични вярвания за честотата и качеството на сексуалните си контакти, въз основа на сравняването на информация с други двойки. А това може да наруши щастието във връзката. 
 
Мъжете се сравняват с връстниците си и са убедени, че всички около тях правят повече и по-добър секс, а това е погрешно, обясняват експерти. 
 
Колко често мъжете правят секс, зависи от възрастта и семейното им положение, показват данни от проучване, публикувано в сп. Journal of Sexual Medicine
 
Проучването показва разлики, в зависимост от това дали мъжете са необвързани, в брак или са имали дългосрочни отношения, различни от брак.
 
Възрастта също е от значение. Например, обвързаните мъже са склонни да правят по-рядко секс, всяко десетилетие след 30-годишна възраст.
 
Но това не означава, че сексуалният им живот се е влошил. Честотата на секса може да няма нищо общо с удовлетвореността от интимните контакти, подчертават специалисти.  
 

Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Псориазис – засяга не само кожата

реклама
Още от Секс и здраве
реклама
Галерия
7 мита и факти за HIV
7 мита и факти за HIV
11 ползи от секса за здравето
11 ползи от секса за здравето
Грешки при ползването на контрацептиви
Грешки при ползването на контрацептиви
6 факта за тестостерона
6 факта за тестостерона
Изгодни оферти
Още от Хранене
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter
Инвестор-Пулс ООД © 2001+ Всички права запазени
Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor-Puls ltd. © 2001+ All rights reserved. Contact Us | Advertising