ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Кабинет по андрология ще заработи в „Александровска“

Puls.bg   |   18 октомври 2011   |   Коментари 0
   
   
Кабинет по андрология ще заработи в „Александровска“

източник: Dreamstime

 

На 19 октомври в УМБАЛ „Александровска“ ще започне да функционира Кабинет по репродуктивно и сексуално здраве на мъжа.

 

 

Чрез откриването на Андрологичния кабинет се възстановява активната дейност в доболничната помощ, касаеща превенцията и лечението на мъжкия стерилитет и сексуалните възможности на мъжа, вродените и възпалителните заболявания на мъжката полова система, генетичните заболявания, свързани с фертилитета, еректилните дисфункции и др.

 

 

Кабинетът е достъпен за пациенти от цялата страна. Прегледите ще се извършват от водещи в страната експерти по урология и андрология, които при необходимост ще насочват пациентите и към друг вид специалисти, като ендокринолози, сексолози, дерматолози, генетици и др.

 

 

Специалистите, които ще провеждат прегледи и консултации, са: проф. д-р Йорданка Узунова, началник сектор по андрология към Клиниката по урология в „Александровска“ болница; проф. д-р Чавдар Славов, завеждащ Клиниката по урология; проф. д-р Петър Панчев, началник отделение по онкоурология; проф. д-р Сабина Захариева, национален консултант по ендокринология.

 

 

Освен диагностично-консултативна Андрологичният кабинет ще развива и информационна дейност с цел повишаване на сексуалната и здравната култура на посетителите му.

 

 

До месец се очаква сключване на договор с НЗОК, което ще даде възможност на пациентите да посещават Кабинета с направление.

 

 

Специалистите ще преглеждат от понеделник до петък от 09:00 – 11:00 ч. и в понеделник и четвъртък от 13:00 - 16:00 ч. Телефонът на кабинета е 02/ 9230 204.  


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Остър и хроничен ентероколит - през топлите месеци

реклама
Още от Зачатие
реклама
Изгодни оферти
Още от Здравен дебат
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter