ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

30 години инвитро в България - Зачатие среща пациенти с имена в репродуктивна медицина

Puls.bg   |   05 юни 2018   |   Коментари 0
   
   
30 години инвитро в България - Зачатие среща пациенти с имена в репродуктивна медицина

Източник: iStockphoto

Преди 30 години в България се ражда първото българско бебе, заченато чрез метода инвитро. Сдружение „Зачатие“ посвещава на този важен юбилей Деня на репродуктивното здраве, който тази година ще се проведе в Плевен на 9 юни 2018 г. Там ще се съберат бащите на българската инвитро медицина и техните ученици, за да разкажат за миналото, настоящето и бъдещето на асистираната репродукция в България.

 

Официални гости на събитието са г-жа Султанка Петрова, зам.-министър на труда и социалните грижи, проф. д-р Атанас Щерев, национален консултант по репродуктивна медицина, д-р Мария Георгиева – директор на „Център за асистирана репродукция“, г-жа Стефка Сарафова-Захариева – председател на сдружение „Зачатие“. Специално видео послание към участниците ще отправят проф. д-р Илия Ватев и г-жа Илияна Тирилова – първото българско инвитро бебе.

 

Събитието включва информационна сесия, групова дискусия и безплатни консултации със специалисти. Експо алеята на инвитро клиниките в България ще представи 14 български клиники и ще даде възможност на посетителите да съберат в рамките само на един ден пълна информация за условията в различните клиники и да получат безплатна консултация от своите бъдещи лекари. Тази изключителна възможност е осигурена от сдружение „Зачатие“ – организацията на българите с репродуктивни проблеми.

 

 

 

Петима от посетителите на Деня на репродуктивното здраве ще получат от сдружение „Зачатие“ ваучер за диагностика и лечение на стерилитет на стойност 500 лева. Средствата са осигурени от дарителски кампании.

 

Програмата започва в 11:00 часа на 9 юни 2018 година в залата на Областна управа Плевен. Входът е свободен. За повече информация: www.zachatie.org/drz2018.

 

   


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Варицела и бременност - опасна ли е?

реклама
Още от Зачатие
реклама
Изгодни оферти
Още от Билки
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter