ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

В помощ на двойките, мечтаещи за дете

Puls.bg   |   11 декември 2017   |   Коментари 0
   
   
В помощ на двойките, мечтаещи за дете

Източник: "Зачатие"

Дарителската кампания „Коледно желание“ се провежда за десети поредeн път в страната. Тя е на сдружение „Зачатие“ и има за цел да подпомогне финансово двойки с репропуктивни проблеми. 


Получателите на помощта ще бъдат определени с публичен жребий на 16 декември. Три семейства, които мечтаят за собствено дете, ще получат по един ваучер на стойност 2 000 лева, като парите са отделени от собствения бюджет на „Зачатие“. Всички получени дарения от фирми и граждани ще бъдат раздадени от организаторите като допълнителни ваучери. Сумите по тях ще се изплащат директно на клиниките, с които пациентите имат договор за лечение ин-витро. 

Как можете да дарите?

Дарения се набират по банковата сметка на Сдружение "Зачатие" или чрез PayPal. След приключване на срока на кампанията, всички дарени суми ще бъдат обявени публично на сайта zachatie.org, където може да се намери и пълна информация за получените и раздадените средства от предишните инициативи.

 

Банкова сметка: BG10FINV915010BGN0JDTK 
PayPal: zachatie@gmail.com
с основание: дарение за инициативата "Коледно желание"

Как можете да кандидатствате за подпомагане?

Условията за кандидатстване за финансово подпомагане на лечение ин витро с ваучер на стойност 2000 лева от сдружение "Зачатие" са публикувани на сайта zachatie.org. Кандидатури се приемат до 15 декември 2017 г. 

 

Статистиката показва, че една от всеки 5 двойки по света среща трудности при зачеването на дете и трябва да прибегне до помощта на медицината. Ин витрото е решение за много от тях, но то струва много скъпо. Има и семейства, които нямат право на държавно или общинско финансово подпомагане, затова на помощ идва сдружение „Зачатие“, което има помага да сбъднат своята мечта за детски пантофки чрез инициатива "Коледно желание".


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Обратно на училище - съвети за здрави детски зъби

реклама
Още от Зачатие
реклама
Изгодни оферти
Още от Здрав ум
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter