ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Майчин дом с безплатни прегледи през април

Puls.bg   |   10 април 2018   |   Коментари 0
   
   
Майчин дом с безплатни прегледи през април

Източник: "Майчин дом"

Безплатни гинекологични прегледи ще се проведат в СБАЛАГ “Майчин дом” през април. Инициативата е на екипа на изпълнителния директор на болницата – доц. д-р Иван Костов, по случай Международния ден на здравето, който отбелязахме на 7 април. 


Кампанията ще стартира на 16 април и ще продължи до 27 този месец. Консултациите ще се провеждат всеки ден между 13:00 и 14:30 ч. в сградата на АГ болницата. Всяка жена, която желае да се прегледа безплатно, може да си запише предварително час на телефон 02 9172 233 (местата са ограничени). Записванията могат да стават между 10:00 и 12:00 часа всеки работен ден.


“Международният ден на здравето е прекрасен повод да припомним на всички наши пациентки, че трябва да следят внимателно своето здраве и да не пренебрегват редовните профилактични прегледи. И тъй като тази година 7 април беше по време на Великденските празниците, аз и моят екип решихме да превърнем този един ден в цели две седмици с безплатните гинекологични прегледи”, коментира доц. д-р Иван Костов. 


От „Майчин дом“ уточниха, че в деня на консултациите пациентките трябва да  носят всички документи, които  притежават. Прегледите ще включват ултразвукова и ендоскопска диагностика. Те са насочени към лечение на различни заболявания, засягащи половата система на жената като миомни болести, кисти на яйчниците, изпускане на урина, полепи по лигавицата на матката и стерилитет.


В края на март специалисти от „Майчин дом“ остраниха огромна киста от яйчника на 51-годишна жена. Образуванието е било с размери около 30 сантиметра, като операцията продължила повече от 2 часа. В момента пациентката се възстановява нормално. 


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Обратно на училище - съвети за здрави детски зъби

реклама
Още от Новини и събития
реклама
Галерия
Иновации и оценка на здравните технологии
Иновации и оценка на здравните технологии
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Как се случи Здравен дебат?
Как се случи Здравен дебат?
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Изгодни оферти
Още от Диети
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter