ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Столична община пусна здравен портал

Puls.bg   |   12 октомври 2017   |   Коментари 0
   
   
Столична община пусна здравен портал

Източник: Столична община

Столична община пусна здравен портал, обединяващ всички лечебни заведения в София. Той предоставя актуална информация за местонахождението им, контакти и данни за специалистите, практикуващи в тях. И бе официално представен от заместник- кметът на София Дончо Барбалов, председателя на комисията по здравеопазване в Столичен общински съвет д-р Веселин Милев и инж. Детелин Кръстев, управител на фирмата, създала сайта.

 

Благодарение на платформата пациентите могат да си запазят час онлайн, да проверяват резултатите от направените им изследвания в конкретната болница или ДКЦ. 

 

До момента в сайта има информация за близо 800 лекари от 35 специалности, които работят в 37 общински лечебни заведения – многопрофилни и специализирани болници, ДКЦ-та, медицински центрове, болници за долекуване. 500 от специалистите са предоставили графици с часове за преглед, така че пациентите могат да си резервират час онлайн. Останалите лекари са дали телефони за връзка, съобщиха от Столична община.

 

Всеки, който иска да ползва услугите на здравния портал за столицата, трябва да се регистрира в него. След което получава автоматично правото да си направи до 5 резервации за преглед.  От Столична община предупредиха обаче, при установяване на злоупотреби и умишлено блокиране на часове от страната на потребители, без да има нужда от тях, профилите им ще бъдат премахнати. 

 

Родителите на деца под 18-годишна възраст могат да запазват часове както за тях, така и за децата им, ако имат нужната регистрация. 

 

Сайтът https://sofia.myhealth.bg/ разполага и с търсачка, която ще е в помощ на пациентите, на които им трябва конкретна информация за специалист по район или  дадено лечебно заведение.

 

В здравния портал може да се влиза и през сайта на Столичната община.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Обратно на училище - съвети за здрави детски зъби

реклама
Още от Новини и събития
реклама
Галерия
Иновации и оценка на здравните технологии
Иновации и оценка на здравните технологии
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Как се случи Здравен дебат?
Как се случи Здравен дебат?
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Изгодни оферти
Още от Секс и здраве
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter