ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Концерт събира средства за жени, болни от рак

Puls.bg   |   21 септември 2017   |   Коментари 0
   
   
Концерт събира средства за жени, болни от рак

Източник: IStockphoto

Любими български звезди ще се съберат в София за благотворителен концерт в подкрепа на жени, болни от рак. Тази година той ще се проведе на 06 октомври в столичен мол. Събитието е организирано от Avon, под надслов „Благодаря От любов към живота“
 
Дивна, Дичо, Калин Вельов, Йоанна Драгнева, струнна формация „Хипнотик“ и още много родни изпълнители ще се качат на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове. Партньори на кампанията ще осигурят забавление както за малчуганите, така и за всички посетители на концерта. Всеки присъстващ ще има възможност да подкрепи жертвите на коварната болест, като закупи благотворителен продукт от розовата серия на козметичната кампания. 
 
В благотворителното събитие ще участва и фондация „Една от 8“, която стартира програмата „Бъди до мен“. Чрез нея тя е помогнала на близо 4000 жени от 2016 г. насам. Присъстващите ще могат да разгледат „Розовия кемпер“ на фондацията, който цяло лято обикаля страната. Нана Гладуиш и нейните колеги ще представят на място дейностите в рамките на програмата, както и ще обяснят защо подкрепата, която всички заедно предоставяме на жените, засегнати от болестта, е толкова важна за тях. 
 
100% от печалбата от всички продадени продукти по време на концерта ще бъдат дарени за програмата „Бъди до мен“, която осигурява безплатни профилактични прегледи, юридическа, практическа и психологическа помощ на засегнатите и техните семейства. 
 
Над 46 000 българки имат рак на гърдата, като всяка година има близо 3 800 нови случая. Болестта е лечима, ако бъде открита навреме, казват лекарите и съветват жените да наблюдават гърдите за изменения в домашни условия. 
 
Благотворителният концерт в подкрепа на жените, болни от рак, се организира за 16-та поредна година. 

Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Обратно на училище - съвети за здрави детски зъби

реклама
Още от Новини и събития
реклама
Галерия
Иновации и оценка на здравните технологии
Иновации и оценка на здравните технологии
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Как се случи Здравен дебат?
Как се случи Здравен дебат?
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Изгодни оферти
Още от Диети
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter