ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Д-р Сигридов с най-високо доверие сред пациентите

Puls.bg   |   25 май 2017   |   Коментари 6
   
   
Д-р Сигридов с най-високо доверие сред пациентите

Източник: Личен архив

В продължение на два месеца Puls.bg събира Вашите номинации за своята класация „Специалистите, на които имам доверие“. Класацията се постави за първи път тази година и наградите бяха раздадени на шестото издание на Форум бременност и детско здраве на 14 май. Като начало съсредоточихме вниманието на пациентите в областта на майчиното и детско здравеопазване, като имаме амбицията в следващите години да разширим класацията и в други медицински области.
 
За целта на гласуването бе създадена специална платформа, на която пациентите можеха да излъчат специалистите, които са ги спечелили с професионализма и отношението си по време на грижите, свързани с раждането на децата им.
 
Право на глас имаха всички пациенти, чиито деца са родени до 5 години, като анкетата бе разпространена сред специализираните лечебни заведения, социални мрежи и медиите, принадлежащи към Инвестор медия груп.
 
Гласувалите в анкетата са над 4000, като се състезават всички съществуващи в страна АГ болници и болници с родилни отделения. Пациентите имаха възможност и да подават имената на спечелилите доверието им специалисти: акушер-гинеколог, акушерка и педиатър / неонатолог, без да бъда ограничавани.
 
 
Като абсолютен фаворит в категорията „Акушер-гинеколог“ бе отличен д-р Иван Сигридов.
 
Д-р Сигридов бе възпрепятстван да присъства лично за получаването на приза, който бе взет на церемонията от негов представител - така е призванието на лекаря е да е отдаден на пациентите си 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата, а той е от изключителните примери за отдаденост на пациентите, още повече, че в случая, знаем, че става въпрос най-малко за двама.
 
Награда се връчи лично от проф. д-р Николай Габровски, създател на здравно-медицинския сайт, по време на втория ден на традиционния за Puls.bg Форум бременност и детско здраве.
 
"Благодаря за признанието на читателите на Puls.bg. За мен награда, която идва от гласовете на родители и хора, на които съм помогнал да сбъднат мечтата си да родят здраво бебе - е най-ценната!" сподели специално д-р Сигридов по повод получаването на наградата.
 
Ние пожелаваме още множество лични и професионални успехи на д-р Сигридов, както и все така да притежава обичта на пациентите си!
 
Повече за Класацията „Специалистите, на които имам доверие“, наградите, както и Форум бременност и детско здраве може да намерите на страниците ни

Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (6)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

Anele     2017-07-19 15:58:59
Жалко само, че кара пиян и надрусан колата си и застрашава не само собствения си живот, но и живота на другите хора, което е несъвместимо с професията му !
Ел     2017-05-27 15:54:02
Много благодаря за споделената информация
Денева     2017-05-26 16:09:02
Д-р Сигридов работи в клиника Света Петка, в Борово
Ел     2017-05-26 08:31:56
Бихте ли дали информация къде работи д-р Сигридов в момента
Валя Бандерова     2017-05-26 05:31:38
ЕДИНСТВЕН,върнал вярата на стотци жени за мечтаното бебе Бебе,което вече е в ръцете им,което за повече специалисти беше невъзможно да се износи и роди!Здраве и успехи на този млад и упорит доктор!
6 намерени, страница 1 от общо 2  1   2   Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Хипертоничните кризи се наблюдават и през лятото

реклама
Още от Новини и събития
реклама
Галерия
Иновации и оценка на здравните технологии
Иновации и оценка на здравните технологии
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Как се случи Здравен дебат?
Как се случи Здравен дебат?
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Изгодни оферти
Още от Здрав ум
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter