ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Рокади в УМБАЛСМ „Пирогов“

Puls.bg   |   17 февруари 2017   |   Коментари 0
   
   
Рокади в УМБАЛСМ „Пирогов“

Смениха ръководството на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" ЕАД. Решението е на министъра на здравеопазването д-р Илко Семерджиев.
Досегашните членове на Съвета на директорите - д-р Константин Желев Димов, д-р Атанас Живков Кацаров и проф. д-р Стоян Георгиев Миланов са сменени и техните правомощия се прекратяват. 
 
Определен е нов състав на Съвета на директорите- Асен Георгиев Балтов, Емил Рашков Доросиев, Стоян Георгиев Миланов, Людмил Николов Джунков и Илиян Панайотов Кършев. Той трябва да определи за изпълнителен директор проф. д-р Асен Георгиев Балтов, се казва в решението от 16 февруари.
 
Проф. д-р Стоян Миланов незабавно е подал оставка от новия Съвет на директорите по лични и професионални причини, както и като национален консултант по спешна медицина.
 
От пресцентъра на „Пирогов“ обявиха, че проф. Миланов благодари на всички, с които е работил през последните четири години и настоява новото ръководство да продължи и финализира всички започнати проекти. 
 

Кой е проф. Асен Балтов?

 
До момента той оглавяваше Първа травматологична клиника в „Пирогов“. Той е завършил Медицинския университет в София през 1994 г.  Две години по-късно започва специализация по ортопедия и травматология към Втора травматологична клиника на МБАЛСМ „Н. И. Пирогов”. Работи в спешната болница до месец декември 2006г. От края на 2006 до февруари 2013 година е ординатор в Катедра "Ортопедична Травматология и Реконструктивна Хирургия" – ВМА.
 
 
Специалист в областта на оперативно лечение на фрактури и изкълчвания на крайниците и таза; на лечение на политравма и посттравматични увреждания на крайниците; ендопротезиране на стави на горен крайник – рамо и лакът.
 
Проф. Асен Балтов е член на Българската Ортопедо-Травматологична Асоциация. Участвал е в 100 международни конгреси и срещи.

Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Остър и хроничен ентероколит - през топлите месеци

реклама
Още от Новини и събития
реклама
Галерия
Иновации и оценка на здравните технологии
Иновации и оценка на здравните технологии
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Как се случи Здравен дебат?
Как се случи Здравен дебат?
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Изгодни оферти
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter