ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

София - домакин на изложение за спорт и здраве

Puls.bg   |   14 септември 2015   |   Коментари 0
   
   
София - домакин на изложение за спорт и здраве

Източник: iStockphoto

Темите за спорта и здравето са тясно свързани и се вплитат все по-дълбоко в ежедневието на българите. Виждаме повече хора, които бягат, карат колело, извайват тялото си чрез тренировки на фитнес уреди или се занимават с друг вид спорт. За да се чувстваш добре и да се отдаваш на любимите си физически активности, задължително условие е здравословното и балансирано хранене. Внимателният прочит на етикета и подбора на храни и добавки се превръща в практика и българският потребител вече прави своя информиран избор. В тон с тези тенденциите Виа Експо изненадва публиката с ново събитие: Sofia Sport & Healthy Life – изложение за спорт и здравословен начин на живот. То ще се случи в Националния дворец на културата от 15-ти до 17-ти октомври.

Изложението е под патронажа на Министерството на младежта и спорта и получи подкрепа от Столична община – Европейската столица на спорта за 2018. Организаторите отправят покана към всички спортуващи и грижещи се за здравето хора, както и представители на магазини за спортни стоки, дрогерии, аптеки, биомагазини, медицински, оздравителни, спортни дружества, общини и учебни заведения, инвеститори и др. да посетят събитието. Целта, която си поставят, е да „раздвижат“ бизнеса и да популяризират на едно място познати и нови на българския пазар продукти.

Симона Пейчева, Евгени Иванов и Тереза Маринова са трима успешни български спортисти. Те ще се включат в съпътстващата програма и ще раздават автографи на своите фенове.Какво ще видите? Производители и вносители ще покажат спортна екипировка – обувки, екипи за футбол, волейбол, баскетбол, атлетика, бягане и др.,туристическа екипировка, топки, раници, чанти и др. Интерес ще предизвика оборудване за фитнес зали, стадиони, детски градини и училища, спортни настилки.

Изложителите ще представят разнообразие от витамини, минерални добавки, програми за отслабване, натурални храни, продукти за красота и др.

За повече информация: www.viaexpo.com


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Остър и хроничен ентероколит - през топлите месеци

реклама
Още от Новини и събития
реклама
Галерия
Иновации и оценка на здравните технологии
Иновации и оценка на здравните технологии
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Как се случи Здравен дебат?
Как се случи Здравен дебат?
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Изгодни оферти
Още от Взаимоотношения
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter