ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Нови тенденции и продукти за спорт на българския пазар

Puls.bg   |   28 юли 2015   |   Коментари 0
Препоръчан материал от партньор на Puls.bg
   
   
Нови тенденции и продукти за спорт на българския пазар

Източник: iStockphoto

Спортът и здравето са две теми, които вървят ръка за ръка. Местата за спорт привличат все повече българи, а здравословните продукти се радват на нарастваща популярност.

Кои са новите тенденции и продукти на българския пазар? Отговор ще даде изложението Sofia Sport & Healthy Life 2015. То се организира от Виа Експо в периода 15-17 октомври в НДК с институционалната подкрепа на Столична община (Европейска столица на спорта за 2018 г.). Целта на изявата е да създаде бизнес платформа за контакти между производители, вносители и търговци, както и да повиши вниманието на крайните потребители и да насърчи тяхната здравословна промяна.

Sofia Sport & Healthy Life 2015 обхваща направленията био- и натурална козметика, храни, холистично здраве и др.

Сред продуктовите презентации ще могат да се видят хранителни добавки, извлечени от природата, продукт с колаген за здраве и красота, програми за отслабване и лечебно хранене. Ще бъде показан иновативен продукт, базиран на дерматоглификата (изучаване на папиларните изображения), който изследва индивидуалните характеристики и заложби по отношение на избор на спорт, предразположение към заболявания и др. Надвяваме се ефективното лечение с плазма да предизвика интерес сред посетителите на изложението.

Наред с традиционните стоки: оборудване за фитнес зали и стадиони, детски градини, съоръжения за рехабилитация, ще бъдат представени обувки, облекла, топки, раници и чанти на японски и американски бранд. За да упражняваме екстремни спортове, се нуждаем от специална екипировка, която ще бъде сред експонатите на изложението.За максимален комфорт по време на спортните активности се „грижат“ продукти като високотехнологични стелки, ортези, възглавнички за нормализиране на рH баланса, изотонични напитки за хидратация и повишаване на издръжливостта. Те също намират своето място на събитието. Всичко това ще може да се види на изложението и даже повече...

Испанска фирма-производител на спортни настилки търси дистрибутор за България, а австрийска компания ще популяризира система за хотелски резервации и за закупуване на карти за ски съоръжения. На Sofia Sport & Healthy Life 2015 може да се научи и това.

За повече информация: www.viaexpo.com

 

 

 


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Кожни прояви при нарушения на кожната бариера

реклама
Още от Новини и събития
реклама
Галерия
Иновации и оценка на здравните технологии
Иновации и оценка на здравните технологии
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Как се случи Здравен дебат?
Как се случи Здравен дебат?
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Изгодни оферти
Още от Акценти
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter