ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Неотложните реформи в здравеопазването на дебат в Клуб Investor.bg на 10.02.

Puls.bg   |   21 януари 2015   |   Коментари 1
   
   
Неотложните реформи в здравеопазването на дебат в Клуб Investor.bg на 10.02.

Източник: dreamstime

На 10 февруари Puls.bg съвместно с Клуб Investor.bg провежда Здравен дебат, който ще засегне темата за неотложните реформи в здравеопазването. Във форума ще участва министърът на здравеопазването, д-р Петър Москов.

Основните акценти на форума включват концепцията за реформата в Спешната помощ, дискусии, свързани с финансирането и инвестициите в здравеопазването и други неотложни въпроси по реализирането на здравната реформа у нас.

Събитието ще се проведе в София Хотел Балкан, зала Роял (ет. 1) с начало 9.00 ч. Програмата стартира със Здравен дебат за това какви реални промени се очакват в българското здравеопазване и за техните последици. Втората част на форума е посветена на отворена дискусия с представители на администрацията и бизнеса в здравния сектор.

Здравен дебат е концепция, стартирана от здравно-медицинския сайт Puls.bg в навечерието на изборите през 2009 г. Тогава сайтът представя задълбочени становища на видни фигури в българското здравеопазване. Проведен е и първият дебат по неотложните въпроси, свързани със здравната реформа, пред медиите непосредствено след изборите.

 

През годините Puls.bg проследява случващото се в здравния сектор на страната, представяйки различните гледни точки от всички страни, които изграждат здравеопазването – институции и пациенти.

Клуб Investor.bg е емблематично название за инвестиционната общност в България. С това име българската медийна компания Investor.bg организира поредица събития от 2007 г., на които се дискутират актуални теми в областта на финансовите и капиталовите пазари, агробизнеса, пазара на имоти, предприемачеството и бизнеса.


Здравен дебат и Клуб Investor.bg обединяват мисиите си, като дават гласност и подкрепа на добрите практики и развитието на здравния сектор, което генерира важно съдържание за заинтересованата аудитория и осигурява експертно мнение по актуални теми в здравния сектор.

Клуб Investor.bg предоставя отлично място за срещи и комуникация с настоящи и бъдещи инвеститори, мениджъри на фирми и експерти. По традиция и за двете инициативи лектори и гости са местни и международни експерти, представители на властта, управители на компании, институции и лечебни заведения, водещи специалисти.

Членството в Клуб Investor.bg е възможно за всеки, който веднъж е посетил събитие, организирано от клуба. През 2013 г. членовете на клуба са се увеличили двойно и наброяват около 2000 души, които редовно се информират и участват в избрани събития на клуба.

Повече за събитието и регистрация може да осъществите на: http://www.investor.bg/club/register.

 

Събитието се провежда с подкрепата на Пощенска банка, ЗД Евроинс Живот, медицински комплекс "Д-р Щерев" и финансово-счетоводна къща Симбула.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (1)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

...     2015-01-21 20:14:01
vijdam natiska
1 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Слънцето може да бъде опасно за някои ревматологични болести

реклама
Още от Новини и събития
реклама
Галерия
Иновации и оценка на здравните технологии
Иновации и оценка на здравните технологии
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Как се случи Здравен дебат?
Как се случи Здравен дебат?
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Изгодни оферти
Още от Фитнес и рехабилитация
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter