ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Пациенти с благодарствено писмо към екипа на ИСУЛ

Puls.bg   |   14 март 2014   |   Коментари 0
   
   
Пациенти с благодарствено писмо към екипа на ИСУЛ

Част от екипа на Клиниката по неврология, източник: ИСУЛ

Сърдечни благодарности към екипа на Клиниката по неврология в столичната болница "Царица Йоанна" - ИСУЛ изказват от Пациентски организации "Заедно с теб" в специално писмо до лечебното заведение, министъра на здравеопазването д-р Таня Андреева и медиите.

 

В него се дава израз на дълбоката признателност към труда на лекарите, към очите им, които виждат всеки един детайл от диагнозата на пациента, ръцете, натежали от умора, които работят бързо и уверено и спасят стотици и хиляди животи.

 

Към медиците, вдъхващи увереност и спокойствие, че всичко ще е наред, които изслушват разпокъсаните разкази на пациентите си и им помагат в борбата за здравето и които същевременно търпеливо учат студентите медици през деня в отделението на най-благородната професия.

 

Клиниката по неврология към ИСУЛ е единствената в страната, в която се приемат за лечение болни с всички неврологични заболявания, както в тяхната остра фаза с възможности за реанимация и интензивно лечение, така и в подострия им или хроничен стадий.

 

В нея се извършват на високо професионално ниво всички съвременни диагностични изследвания в неврологията.

 

Тя е една от водещите в страната по диагностика и лечение на мозъчно-съдовата болест с възможности за доплерово изследване и мониториране, интензивно лечение на неврологичните заболявания, така наречената "медицина на съня" - диагностика и лечение на разстройствата на съня и бодърстването.

 

Клиниката разполага с лаборатория, оборудвана със съвременна апаратура за дихателна полиграфия и титриране и има всички условия за хоспитализация на пациенти с невромускулни заболявания, диагностика и лечение на болката при вертеброгенни заболявания, невропатична болка, различни видове главоболия и мигренозен статус и диагностика и лечение на множествена склероза, невромускулни заболявания, паркинсонизъм, заболявания на периферната нервна система, възпалителни заболявания на централната нервна система, епилепсия, мигрена, световъртеж от централен произход и други.

 

Началник на клиниката е професор д-р Марин Даскалов.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Стомашно-чревни проблеми по време на почивка

реклама
Още от Новини и събития
реклама
Галерия
Иновации и оценка на здравните технологии
Иновации и оценка на здравните технологии
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Как се случи Здравен дебат?
Как се случи Здравен дебат?
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Изгодни оферти
Още от Детско здраве
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter