ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Безплатни кардиологични прегледи в Токуда

Puls.bg   |   15 август 2013   |   Коментари 0
   
   
Безплатни кардиологични прегледи в Токуда

Източник: iStockphoto

Безвъзмездни консултации за хора с кардиологични проблеми ще се провеждат всеки петък в Токуда до края на август, съобщават от болничното заведение.

От безплатните прегледи могат да се възползват всички, които имат кардиологични оплаквания или съмнения, както и всички, които желаят да проверят състоянието си. Пациентите с поставена диагноза е необходимо да носят цялата си налична медицинска документация.

 

Безплатните консултации са част от дългосрочна кампания на Токуда за превенция на сърдечно-съдови заболявания за рискови групи пациенти. Необходимо е предварително записване на тел.: 02/403 4646, 02/403 4912, 02/403 4000.


Високите температури през летния сезон са предпоставка за зачестяване на оплакванията, свързани със сърцето и кръвното налягане.

 

"Препоръчва се предпазване от прегряване, от продължително излагане на слънце в обедните часове и от тежки физически усилия при високи температури" – предупреждава д-р Валери Гелев, началник на Клиниката по Кардиология в Токуда.

В световен мащаб ръстът на сърдечно-съдовите заболявания започва да се овладява, благодарение на усъвършенстването на инвазивната кардиология, честото посещаване на профилактични прегледи и дългосрочното проследяване на състоянието на пациенти с установен катдиологичен проблем.

"Това искаме да постигнем и у нас – устойчиво намаляване броя на сърдечно-съдовите заболявания и на случаите с фатален изход, дължащи се на тях." – казва д-р Гелев. "В това отношение важна роля има новооткритата ангиографска лаборатория в Токуда, където процедури и операции извършват както наши, така и чуждестранни инвазивни кардиолози от най-високо ниво" – допълва той.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Стомашно-чревни проблеми по време на почивка

реклама
Още от Новини и събития
реклама
Галерия
Иновации и оценка на здравните технологии
Иновации и оценка на здравните технологии
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Как се случи Здравен дебат?
Как се случи Здравен дебат?
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Изгодни оферти
Още от Секс и здраве
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter