ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Националният конкурс „Усмивка на годината“ ще излъчи победителите на 16 май

Puls.bg   |   13 май 2013   |   Коментари 0
   
   
Националният конкурс „Усмивка на годината“ ще излъчи победителите на 16 май

Източник: Istockphoto

На 16 май 2013 г. от 21.00 ч. в Sofia Live Club ще се проведе официалната церемония по награждаването в шестото издание на Националния дентален конкурс „Усмивка на годината“. Надпреварата, отличаваща постиженията на българските лекари по дентална медицина и зъботехници, е организирана от българското издание на международната дентална медия – в-к „Дентал Трибюн“.

 

220 са поканените гости на церемонията, която ще събере денталния елит в страната, между които всички участници от създаването на конкурса до настоящия момент, членовете на българското жури от предходните години, водещи български зъболекари и зъботехници, представители на дентални търговски компании и подкрепили проявата медии.

 

Тази година за първи път в историята си събитието успя да привлече трима световноизвестни авторитети в областта на денталната медицина, които журираха анонимно кандидатурите на участниците. Техните имена са проф. Нитцан Бичачо от Израел, д-р Саша Джованович от САЩ и проф. Франческо Мангани от Италия, които поради световната си величина не се нуждаят от представяне пред българската професионална публика.

В надпреварата взеха участие 14 специалисти от различни сфери на денталната медицина, които съгласно регламента на конкурса се състезаваха в шест категории: „Комплексно естетично възстановяване“, „Керамични възстановявания“, „Композитни възстановявания“, „Розова естетика“, „Ортодонтски случай“ и „Имплантологичен случай“. Носителят на голямата награда се излъчва между победителите във всяка от категориите.

Вечерта на 16 май всички наградени дентални специалисти ще отнесат със себе си красиви статуетки, създадени от младия български дизайнер Милко Бояров.

 

За да засвидетелства заслуженото признание към всички участници, организаторът на конкурса е предвидил и допълнителна възможност за тяхното представяне. На 17 май, в деня след церемонията по награждаването, по време на специализираната изложба „Булмедика/Булдентал“ в Интер Експо Център в София, в рамките на първия за страната ни DT Study Club Symposia ще бъдат представени лично от създателите си някои от клиничните случаи, участвали в състезанието.

 

Традиционната вече светска проява „Усмивка на годината“ обещава да усмихне не само победителите, а и всички присъстващи на церемонията. Тази година организаторите са подготвили специален подарък за всички гости – след церемонията те ще могат да се насладят на концерт на българската фънк джаз грууви група Tri O Five.

 

За повече информация посетете www.usmivkanagodinata.com

 

Конкурсът „Усмивка на годината“ е ежегодно събитие, което отличава постиженията на денталните специалисти. Участие в него вземат дипломирани български лекари по дентална медицина или зъботехници. За всеки конкретен случай, с който кандидатстват, участниците изпращат набор от снимки „преди“, „по време на“ и „след“ денталната намеса съгласно регламента на конкурса. Критериите за избор на победителите са подчинени на професионалните норми за оценка на качествено изпълнение на конкретния дентален случай и са одобрени от професионалните организации в областта на денталната естетика в България. Конкурсът се организира от в-к „Дентал Трибюн“ и е подкрепен от всички професионални организации в сферата на денталната естетика в България.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Домашно насилие – иска осъзнатост от двамата, за да се прекъсне. Семейна психотерапия с Деница Банчевска и д-р Веселин Христов

реклама
Още от Новини и събития
реклама
Галерия
Иновации и оценка на здравните технологии
Иновации и оценка на здравните технологии
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Форум бременност и детско здраве 2015. Втори ден
Как се случи Здравен дебат?
Как се случи Здравен дебат?
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Форум Детско здраве Х.2014 - как протече в кадри
Изгодни оферти
Още от Релакс
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter