ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Подобрява ли ананасът вкуса на вагината?

Puls.bg   |   10 юли 2018   |   Коментари 0
   
   
Подобрява ли ананасът вкуса на вагината?

Източник: iStockphoto

Въпросът за това може ли консумацията на определени храни да промени аромата и вкуса на вагината се дискутира отдавна. В края на краищата, храните, които ядем, влияят върху миризмата на други секрети. Поради тази причина не е учудващо и подозрението че това, което ядем, се отразява на миризмата и вкуса „там долу“.

 

Телата ни разграждат острата храна, като броколи и чесън, в еднакво остри химически съединения, които се присъединяват в кръвта ни, докато ги освободим чрез дишането, потта и урината. Експертите обаче не искат да се фокусират върху научно изследване за влиянието на храните върху сетивния опит на оралния секс.

 

Най-разпространеният „помощник“ за приятния вкус и мирис на интимните женски части, е ананасът. За съжаление, няма изследвания, даващи категоричен отговор на въпроса дали плодът влияе така.

 

Все пак, има някои изказвания на специалисти по темата.

 

Д-р Alyssa Dweck, гинеколог в Ню Йорк и съавтор на The Complete A to Z for Your V, казва, че пациентките ѝ са споделили за положителна промяна, след консумацията на ананас. Въпреки, че самата лекарка не подкрепя тази теория.

 

Съществува равносилно, ако не и по-голямо любопитство, и за влиянието на ананаса върху вкуса на спермата. В тази връзка урологът Koushik Shaw от Института по урология в Остин, изказва мнение, че в повечето случаи "хората са това, което ядат".

 

„Възможно е, ако ядете храни с по-високо съдържание на захар, като плодове, телесните  течности да придобият малко по-сладък вкус, но този ефект със сигурност няма да бъде забележим на момента. Простатната течност в еякулата може да бъде готова седмици или месеци преди консумацията на ананаса, което означава, че плодът не е в състояние да подслади спермата“, казва той.

 

 

Въпреки че не е доказана категорично тази взаимовръзка, ананасът съдържа витамин В, фибри и богата доза витамин С. Следователно, тези, които са решили да пробват, няма да загубят.

 

Но ако се върнем на въпроса за вагината, трябва да знаем, че ароматът ѝ естествено се променя малко по време на менструалния цикъл и това е нормално.

 

Всяка по-различна и неприятна миризма обаче може да бъде знак за някое заболяване или инфекция..


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Обратно на училище - съвети за здрави детски зъби

реклама
Още от Любопитно
реклама
Галерия
Здравен хороскоп за март 2017
Здравен хороскоп за март 2017
Изгодни оферти
Още от Бебе. Кърмене.
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter