ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Какво вади от човешкото тяло Алекс Орбито?

Puls.bg   |   19 юни 2017   |   Коментари 1
   
   
Какво вади от човешкото тяло Алекс Орбито?

Източник: Списание Осем, Добрин Кашавелов

„Когато лекувам някого, аз върша само 30% от работата. Останалите 70% са в ръцете на лекуващия се”, споделя със своите пациенти лечителят Алекс Орбито. Той споделя това в началото на всяка сесия в Манаоаг, Филипините, където е разположен лечебният му център „Пирамида на Азия”. Хиляди хора от цял свят се стичат към мястото на леченията ежедневно. За мнозина от хората надежда няма. Конвенционалната медицина не е намерила решение.
 
Алекс Орбито придобива популярност с това, че провежда операции с голи ръце. Тук не става въпрос за използване на инструментариум и въобще представата ни за оперативна намеса, наложена в съвременната медицина не покрива случващо се. Той успява да прониква с пръсти в човешкото тяло и най-често изважда нещо като кървав съсирек. Дарбата му се изразява именно в това – ръката му е като магнит за негативна енергия. Стрес, лоши мисли, болести и страхове излизат под формата на тъмночервено образувание. Болка няма, нито рана, а след края на процедурата отворът се затваря от само себе си. Остава блед белег, който изчезва до няколко часа.
 
Как е възможно това, би попитал всеки. Резултатите от дългогодишни проучвания и наблюдения на специалисти, както и разкази на изцелени хора, ще можете да видите в българския документален филм, посветен на Алекс Орбито – „Човек на вярата”. Премиерата му ще се състои на 9 юли 2017 г., от 18 ч в Зала 1 на НДК. 
 
Според редица учени, изследвали феномена, навлизането в тялото се случва на субатомно ниво, където материя няма, а има само енергия. Алекс Орбито обяснява, че самото чувство е като да потопиш пръстите си във вода. Когато извадиш ръката си, повърхността на течността отново е цяла. А човешкото тяло е в голямата си част вода.
„Когато сложа ръцете си в тялото на човека, не знам какво търся. Аз не съм доктор, не знам какво не е наред с тялото. Но оставям негативността да се материализира и я изваждам”, споделя лечителят.
 
 
Един от най-близките хора на Алекс Орбито е помощничката му Марика Верхейен. Марика е плътно до лечителя от почти 20 години и се занимава с координацията на групи, които прииждат на Филипините. За това време тя го е придружавала и в десетки изследвания, на които Алекс се е подлагал.
 
„Неведнъж е изследвана тъканта, която Алекс изважда от хората. И всеки път казват нещо различно. Но най-важното е, че в момента, в който се извади от тялото, тя започва да се променя и след няколко дни изчезва от само себе си. В една лаборатория в Манила направиха изследване, в което заключиха, че е човешка тъкан. В друга, в Париж, казаха, че е от неизвестен произход. Във Филипините една репортерка, която после стана вицепрезидент, дойде с камери и машини, с които можеха да вземат субстанцията в момента, в който се изважда. Сложиха я в специални контейнери и веднага я изследваха. Но това беше по-скоро за да докажат, че операцията не е трик на илюзионист, в който се използва животинска кръв например”, разказва Марика.
 
Алекс Орбито може да вади и директно тумори, камъни от бъбреците, от жлъчката и други образувания. Това обаче невинаги става от раз. Лечителят обяснява, че всяка болест идва като урок. Ако урокът не е научен, тя няма да си замине бързо. А уроците най-често са свързани с начина ни на живот, с връзката ни със семейството и околните, с начина ни на мислене и възприемане на света. Това е и причината много хора да си тръгнат здрави след посещението си на Филипините, но заболяването да се върне отново след време.
 
Проучване на канадския лекар д-р Лий Пулос, създател на първия университет по холистична медицина, например показва, че след въздействието на Алекс 60% от терминалните онкологично болни продължават да живеят повече от 5 години, което според медицинските стандарти на СЗО означава, че са излекувани.
 
Изследване на германския физик Сигрид Сьотеман пък дава детайли за въздействието на лечението във времето. Сигрид провежда анкети с 1200 пациенти на Алекс Орбито. 216 от тях не попълват всички документи и са изключени от наблюдаваната група. 
 
Останалите 984 души отговарят така:
  • 2,4 % са получили незабавно или спонтанно изцеление
  • 12,2 % чувстват подобрение в рамките на 2 седмици
  • 36,6 % отчитат подобрение през първия месец след лечението
  • 36,6 % имат подобрение от третия до 6-ия месец
  • 12,2 % не са подобрили състоянието си.
 
Според изследователя тези цифри показват ефективността на операциите извън рамките на т.нар. плацебо ефект.
 
Филипинският лечител е отворен към всякакви проучвания, с които работата му да бъде обяснена по научен начин. Неговото обяснение обаче е през призмата на духовното. Самият той е изненадан, когато ръцете му за първи път потъват в корема на негов приятел преди повече от 50 години. Като син на лечители, Алекс познава духовното и вярва, че зад всичко това стои по-висша сила.
 
„Вашата вяра в Бог прави чудеса”, убеден е Алекс Орбито. „Хората трябва да помнят, че аз не съм Бог, а съм само негов инструмент. Човек трябва да може да обича и да уважава, но най-вече да знае да прощава”.
 
Премиерата на филма „Човек на вярата” е на 9 юли 2017 г.(неделя) от 18 ч в Зала 1 на НДК.

Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (1)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

Анонимен     2017-06-20 21:05:29
Айде сега ни съобщете тарифата му и ни покажете луцето му, защото май го е страх да се обърне към обектива.
1 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Псориазис – засяга не само кожата

реклама
Още от Любопитно
реклама
Галерия
Здравен хороскоп за март 2017
Здравен хороскоп за март 2017
Изгодни оферти
Още от Актуално
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter
Инвестор-Пулс ООД © 2001+ Всички права запазени
Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor-Puls ltd. © 2001+ All rights reserved. Contact Us | Advertising