ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Кое е най-успешното лечение на хемороиди?

Puls.bg   |   19 ноември 2015   |   Коментари 0
Препоръчан материал от партньор на Puls.bg
   
   
Кое е най-успешното лечение на хемороиди?

Източник: Istockphoto

За хемороидите не е прието да се говори. Проблемът обаче се оказва много сериозен.

 

Почти половината от всеки сто души страдат от такова състояние, като някои дори не подозират за това. Незнанието е особено рисково, защото ако хемороидалната болест не се установи навреме, тя продължава да набира сили и по-нататъшното й лечение се усложнява.

 

Хемороидалните възли представляват кавернозни тела в дебелото черво. Характерно за заболяването е кръвотечение и излизане на възлите от аналния канал, придружено от болка.

 

Освен това то предизвиква сърбежи, раздразнение и кръв във фекалната маса. Неприятните усещания могат да бъдат породени и от други проблеми на аналния канал, изискващи лечение. Специалистите препоръчват консултация с проктолог още при първите неудобства в аналната област.

 

Те припомнят, че много от пациентите се обръщат за помощ с външни възли, които е лесно да се видят, но съществуват и вътрешни такива, които в начален стадий не създават проблеми на пациента.

 

Ето защо своевременната среща с лекар е повече от задължителна.

 

За най-добро решение на проблема се счита неоперативният метод. Специалистите прилагат комбинирана неоперативна методика за отстраняване на хемороиди, като в зависимост от степента им на развитие могат да се използват инфрачервена коагулация, радиочестотна технология или латексна лигатура.

 

В резултат хемороидалният възел „изсъхва” и изпада сам в рамките на десет дни. През това време не се налага каквото и да е ограничение в ежедневието

 

През месец ноември, посветен на превенцията срещу заболяванията на мъжката полова система, столичната "Он клиник" предоставя 50% отстъпка от цената на прегледите за мъжко здраве.

 

Задайте въпросите си тук или на тел. 0700 1 19 19 и 0885 488 088.


Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (0)

Няма изказани коментари.Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
С АГ класацията ни „Специалистите, на които имам доверие“ ще отличим най-добрите в бранша

реклама
Още от Забрави за хемороидите!
реклама
Изгодни оферти
Още от Зачатие
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter
Инвестор-Пулс ООД © 2001+ Всички права запазени
Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor-Puls ltd. © 2001+ All rights reserved. Contact Us | Advertising