ФорумФорум       ФорумСправочник       ФорумТест         |     Вход
Аптека онлайн

Протекция за сърцето от ново поколение

Puls.bg   |   23 май 2012   |   Коментари 3
   
   
Протекция за сърцето от ново поколение

Източник: istockphoto

На 56-та си годишна научна сесия Американският колеж по кардиология представя проучване, което демонстрира, че при пациенти, чието здравословно състояние изисква продължително лечение с ацетилсалицилова киселина, приемането на комбинирана протекция осигурява баланс между ефективност и предотвратяване на възможни проблеми и нежелани странични ефекти на ацетилсалициловата киселина, свързани с горния стомашно-чревен тракт. Предимствата на комбинираната протекция вече са широко известни и много хора са добре информирани защо е препоръчително да я приемат.

Една от най-важните причини за това е, че комбинираната протекция предпазва както сърдечносъдовата и мозъчносъдовата система, така и гастроинтестинална система и осигурява балансирана и комплексна протекция. Рискът от сърдечносъдови и мозъчносъдови инциденти като инфаркт и инсулт намалява с 25%, а рискът от стомашно-чревни увреждания, като язва на стомаха и дванадесетопръстника спада с над 85 %. Така само с един прием защитавате три системи.


Друга причина за избор на комбинирана протекция е, че според много изследвания в световен мащаб човек се настройва много по-лесно „да не забравя да си вземе хапчето”, когато пие само едно, а не повече. Това е допълнителна полза, която е свързана несъмнено и със забързаното ежедневие и модерния начин на живот днес.
 

 

Astra Zeneca

Още по темата:

   
   

реклама  
Коментари (3)

Коментарите са изказани от наши потребители и са автентични, без редакторска намеса. Екипът на Puls.bg не носи отговорност за съдържанието им.

Юлия     2012-07-03 04:47:45
Мисля,че е редно все пак да отговорите на въпроса на Рали, защото не само тя е заинтригувана от тези хапчета???
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
raly     2012-05-24 15:13:44
Как се казват тия хапчета и продават ли се в България-не става ясно за какво лекарство говорим
Румяна     2012-05-23 16:52:47
Хах, това ми харесва! Като вълшебното хапче е - вземаш едно и всичко ти се оправя :)
3 намерени, страница 1 от общо 1  1 Вашето име:
Коментар:
500 оставащи символа
Въведете код:
Тема на седмицата:
Обратно на училище - съвети за здрави детски зъби

реклама
Още от Комбинирана протекция
реклама
Изгодни оферти
Още от Фитнес и рехабилитация
реклама

Сезонни продукти
НюзлетърНюзлетър                   RSS новиниRSS новини                   FacebookFacebook                   Twitter Twitter